Ο Andy Serkis θα είναι ο σκηνοθέτης του Venom 2!

0

Ο Άγγλος ηθοποιός και σκηνοθέτης είναι ο εκλεκτός για το sequel της σόλο ταινίας του 2018.

Μπορεί το πρώτο Venom να μην ήταν ιδιαίτερα αγαπητό ανάμεσα στους κριτικούς, αλλά εμπορικά αποτέλεσε έναν θρίαμβο για την Sony, δίνοντάς της την πολυπόθητη επιτυχία που επιζητούσε, για να αρμέξει κι αυτή με την σειρά της τους υπερήρωες των οποίων κατέχει τα κινηματογραφικά δικαιώματα. Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Ruben Fleischer, ήταν το φαβορί για το δεύτερο μέρος, αλλά οι υποχρεώσεις του με το έτερο sequel του Zombieland, δεν του επέτρεψαν να κάτσει ξανά πίσω από την κάμερα. Έτσι λοιπόν η Sony παρέδωσε τα σκήπτρα στον άνθρωπο που είναι υπεύθυνος για τις καλύτερες motion-capture ερμηνείες που έχουμε δει στην μεγάλη οθόνη. Αναφερόμαστε φυσικά στον Andy Serkis, ή αλλιώς τον άνθρωπο που έδωσε σάρκα και οστά στο Gollum του Lord of the Rings και τον Caesar της επιτυχημένης τριλογίας του Planet of the Apes.

Αν και η Sony δεν έχει εκδώσει ακόμα επίσημη ανακοινωσή, ο Serkis φρόντισε να κάνει γνωστή την συμμετοχή του, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Αυτή θα είναι η τρίτη ταινία που σκηνοθετεί ο Serkis, με την τελευταία να είναι η μεταφορά της ιστορίας του Mowgli για λογαριασμό του Netflix, αποσπώντας μέτριες κριτικές αλλά δείχνοντας κάποια καλά σκηνοθετικά δείγματα, τα οποία ήταν αρκετά για να πείσουν την Sony να του αναθέσει το πιο προσοδοφόρο της κινηματογραφικό προϊόν. Ο ίδιος, έχοντας ερμηνεύσει επιτυχημένα villains, φαίνεται ως ιδανική επιλογή για να χειριστεί αντίστοιχους χαρακτήρες και εμείς ελπίζουμε τουλάχιστον το αποτέλεσμα να είναι καλύτερο από την πρώτη ταινία, η οποία δεν μπορούμε να πούμε ότι μας συγκίνησε.

Ακόμα δεν γνωρίζουμε πολλές λεπτομέρειες για το sequel του Venom, πέρα από την επιστροφή του Tom Hardy στον πρωταγωνιστικό ρόλο και την προσθήκη του Woody Harrelson, ο οποίος θα υποδύεται το αντίπαλο δέος του Venom, τον μανιακό Carnage. Το Venom 2 θα είναι η τρίτη ταινία του υπερηρωικού σύμπαντος της Sony με ημερομηνία πρεμιέρας τις 2 Οκτωβρίου του 2020, με το Morbius του Jared Leto να αναμένεται τον Ιούλιο του ίδιου χρόνου.