Ο Γητευτής επιστρέφει: Πρώτο teaser για την δεύτερη σέζον του «Witcher»

0

Η δεύτερη σεζόν της επικής σειράς του Netflix έρχεται τον Δεκέμβριο. 

Ενάμιση χρόνο μετά την πρεμιέρα της πρώτης σεζόν του Witcher, μαθαίνουμε επιτέλους πότε θα βγει η συνέχεια, μαζί με το πρώτο teaser. Η επική σειρά φαντασίας του Netflix αποτελεί μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές της streaming πλατφόρμας. Βασισμένο στα βιβλία του Andrej Sapkowski και κατ’ επέκταση στην τριλογία των κορυφαίων video games με τον ίδιο τίτλο, το ”The Witcher” μπήκε με μεγάλες φιλοδοξίες για να αναπληρώσει το κενό που άφησε το Game of Thrones στον χώρο του τηλεοπτικού fantasy.

Με πρωταγωνιστή τον Henry Cavill, ο οποίος κέρδισε το κοινό αμέσως με την παρουσία του, η σειρά δεν μπορούμε να πούμε ότι έφτασε τα επίπεδα του Game of Thrones, κατάφερε όμως να είναι ένα χορταστικό binge-watching και να μας κάνει να θέλουμε να δούμε την συνέχεια.

Η σειρά συνεχίζει αμέσως μετά τα γεγονότα της πρώτης σεζόν, με τον Geralt να βρίσκει την Ciri και να αναλαμβάνει την προστασία της. Στο δίλεπτο teaser βλέπουμε την Ciri να εκπαιδεύεται από τον Geralt στο φρούριο του Κάερ Μόρεν, ένα μέρος ανάπαυσης και επαναφοράς όλων των Γητευτών. Προφανώς η δεύτερη σεζόν θα επικεντρωθεί στην σχέση μεταξύ των δύο πρωταγωνιστικών χαρακτήρων, με τον Geralt να προσπαθεί να βρει τρόπους να χαλιναγωγήσει την τεράστια δύναμη της Ciri. Στο τέλος έχουμε και μία (όχι και τόσο) έκπληξη με την επιστροφή της Yennefer, ύστερα από τον φαινομενικό θάνατο της στο τελευταίο επεισόδιο της πρώτης σεζόν.

Ο δεύτερος κύκλος θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Δεκεμβρίου στο Netflix και είμαστε σίγουροι ότι θα περάσουμε καλά, αν και θα προτιμούσαμε μία ποιοτική αναβάθμιση στο περιεχόμενο και μείωση των στιγμών που θυμίζουν Ζήνα και Ηρακλή.