Το trailer του «Dune» είναι εδώ και είναι έπος

0

Το πρώτο trailer για το πολυαναμενόμενο ”Dune” του Dennis Villeneuve είναι γεγονός και το hype έχει ανέβει σε δυσθεώρητα επίπεδα.

Εδώ και χρόνια περιμέναμε σε αναμμένα κάρβουνα την νέα μεταφορά του τοτέμ της sci-fi λογοτεχνίας. Ο λόγος φυσικά για το ”Dune” του Frank Herbert, έναν από τους θεμέλιους λίθους της σύγχρονης επιστημονικής φαντασίας. Δυστυχώς η πανδημία του κορωνοϊού δημιούργησε καθυστερήσεις στο post-production της ταινίας και σε συνδυασμό με τις αναβολές που προέκυψαν στα μεγάλα κινηματογραφικά blockbusters, είχαμε εύλογες ανησυχίες για το πότε θα βλέπαμε την ταινία.

Ευτυχώς όμως όλα δείχνουν να βαίνουν καλώς και η Warner αποφάσισε (μέχρι στιγμής) να μην καθυστερήσει το επόμενο μεγάλο της franchise. Έχοντας ήδη πάρει μια μικρή γεύση από εικόνες και από ένα trailer για το trailer (!), το πρώτο επίσημο trailer του ”Dune” είναι επιτέλους εδώ και ναι, είναι όσο επικό φαντάζεστε.

Η ιστορία του Πολ Ατρείδη μεταφέρεται για δεύτερη φορά στο σινεμά, ύστερα από την αποτυχημένη μεταφορά του David Lynch, και όλα δείχνουν ότι αυτή την φορά θα γίνει σωστά. Αλλά ας αφήσουμε τα λόγια και ας απολαύσουμε το trailer.

To ”Dune” θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Δεκέμβριου.