Το νέο trailer του «Loki» μας συστήνει στο multiverse

0

Τον Ιούνιο έρχεται η σειρά με τον αγαπημένο αντιήρωα του MCU. 

H Marvel έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer για την επερχόμενη σειρά της, με πρωταγωνιστή τον Loki. Η σειρά θα λέγεται απλά ”Loki” με τα γεγονότα της να τοποθετούνται μετά το ”Avengers: Endgame”. Αν θυμάστε σε κάποια στιγμή στην ταινία, ο Loki παίρνει το tesseract και εξαφανίζεται, δημιουργώντας ένα εναλλακτικό timeline. Δεν θα ξεφύγει για πολύ όμως καθώς αιχμαλωτίζεται από την TVA (Time Variance Authority), μια γραφειοκρατική οργάνωση που ελέγχει τις παράλληλες πραγματικότητες του MCU.

O Tom Hiddlestone επιστρέφει για άλλη μια φορά ως Loki, κι αυτή τη φορά θα έχει μαζί του τον Owen Wilson, ο οποίος υποδύεται τον Mobius M. Mobius, πράκτορα της TVA . Το υπόλοιπο καστ συμπληρώνουν οι Gugu Mbatha-Raw, Sophia Di Martino, Wunmi Mosaku, Richard E. Grant, Sasha Lane και Erika Coleman. Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Kate Herron (Sex Education) και το σενάριο ο Michael Waldron, γνωστός για μερικές από τις πιο θεοπάλαβες ιστορίες του Rick and Morty.

Από το trailer είναι προφανές ότι θα έχουμε να κάνουμε με time travel και παράλληλες διαστάσεις και φυσικά, όπως σε κάθε έργο του MCU, θα υπάρχει μπόλικο χιούμορ και υπερηρωικές μάχες. Στις 11 Ιουνίου ετοιμαστείτε για ακόμα περισσότερη Marvel.