Συνδρομητές του HBO Max έβαλαν το Τομ και Τζέρι, τελικά είδαν το Snydercut

0

Λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα του το Snydercut προβλήθηκε κατά λάθος στην πλατφόρμα του HBO Max. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που ταινίες διαρρέουν στο ίντερνετ πριν την επίσημη πρεμιέρα τους. Το τελευταίο μεγάλο περιστατικό διαδικτυακής πειρατείας που θυμόμαστε είναι η διαρροή των επεισοδίων της τελευταίας σεζόν του Game of Thrones. Είναι όμως εξαιρετικά σπάνιο η διαρροή να γίνεται μέσω της επίσημης πλατφόρμας και ειδικά όταν η ταινία αυτή είναι και μια από τις πιο πολυαναμενόμενες της χρονιάς.

Κι όμως αυτό συνέβη στο HBO Max, μίας από τις μεγαλύτερες streaming πλατφόρμες παγκοσμίως. Συγκεκριμένα πολλοί συνδρομητές έβαλαν να δουν την νέα ταινία του Τομ και Τζέρι που έκανε πρόσφατα πρεμιέρα. Προς έκπληξή τους όμως, αντί για τους διάσημους animated χαρακτήρες, κατέληξαν να δουν το επερχόμενο ”Justice League”, το οποίο είναι προγραμματισμένο για πρεμιέρα στις 18 Μαρτίου.

Το μπέρδεμα έκανε γνωστό ένας χρήστης του Twitter, κάνοντας ποστ με φώτο από την ταινία.

Ο χρήστης με το όνομα @ThenDougSaid κατάφερε να δει μία ώρα από την τετράωρη ταινία πριν η πλατφόρμα τελικά το κατεβάσει. Στη συνέχεια κι άλλοι χρήστες έκαναν ποσταρίσματα με σκηνές από την ταινία, οι οποίες πλέον έχουν κατέβει.

Πολλοί υποστηρίζουν ότι η Warner διέρρευσε επίτηδες τη ταινία χωρίς όμως να υπάρχει κάποια πειστική επεξήγηση γι’ αυτό. Ακόμα και την ύστατη στιγμή το ”Justice League” του Zack Snyder είναι καταδικασμένο να μπλέκει σε περιπέτειες. Αν δεν συμβεί τίποτα αναπάντεχο, την ταινία θα μπορούμε να τη δούμε στις 18 Μαρτίου.

Justice League Snyder Cut Leaked on HBO MAX - YouTube