Ο Pierce Brosnan θα είναι ο Doctor Fate στην ταινία του Black Adam

0

Ένας πρώην James Bond εισβάλλει στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC.

Για πρώτη φορά στην μακρόχρονη καριέρα του ο Pierce Brosnan, διάσημος για τους πετυχημένους ρόλους του ως James Bond, θα συμμετέχει σε υπερηρωική ταινία. Ο Ιρλανδός ηθοποιός θα αναλάβει τον ρόλο του Doctor Fate στην σόλο ταινία του Black Adam, με πρωταγωνιστή τον Dwayne Johnson. Έτσι συμπληρώνεται το καστ που απαρτίζει την Justice Society of America στην επερχόμενη ταινία, μέλη της οποίας θα είναι οι Hawkman (Aldis Hodge), Atom Smasher (Noah Centineo) και Cyclone (Quintessa Swindell).

Στα κόμιξ ο Doctor Fate είναι ο Kent Nelson, ο γιος ενός αρχαιολόγου που παίρνει το μαγικό Helmet of Fate και γίνεται ένας από τους ισχυρότερους μάγους της DC. Είναι ένας από τους παλαιότερους χαρακτήρες της DC, έχοντας κάνει την παρθενική του εμφάνιση το 1940.

Το ”Black Adam” θα αποτελεί κάτι σαν sequel/spin-off του ”Shazam” και θα επικεντρώνεται στο όριτζιν του villain και πλέον αντιήρωα της DC. Τα γυρίσματα ξεκινάνε τον Απρίλη, με την πρεμιέρα να είναι προγραμματισμένη για τις 22 Δεκέμβρη. Μπορείτε να πάρετε μία μικρή γεύση από το teaser που είχε προβληθεί στο DC Fandome.