Ο Zack Snyder αποκάλυψε τον ηθοποιό που θα υποδυόταν τον Green Lantern στο «Justice League»

0

Μπορεί το Snydercut να έγινε πραγματικότητα αλλά οι αποκαλύψεις δεν σταματάνε από τον σκηνοθέτη. 

Έχει περάσει πάνω από μήνας από τον χαμό που έγινε με το ”Zack Snyder’s Justice League”. Η κόπια του Snyder αποδείχτηκε αληθινή και μετά από τόσο καιρό είχαμε την ευκαιρία να δούμε ένα Justice League της προκοπής και να διαγράψουμε τελείως την εκδοχή του Joss Whedon.

Η ταινία που είδαμε είναι (μάλλον) και η τελευταία του Snyder στο σύμπαν της DC, με τον σκηνοθέτη να ασχολείται ήδη με άλλα projects, όπως το επερχόμενο ”Army of the Dead” που θα κυκλοφορήσει σε ένα μήνα, μέσω του Netflix. Αυτό βέβαια δεν τον εμποδίζει να συνεχίζει να κάνει διάφορες αποκαλύψεις για το Justice League.

Στο Justice Con 2021 που πραγματοποιήθηκε το σαββατοκύριακο, ο Snyder μίλησε σε πάνελ και προχώρησε σε μερικές αποκάλυψεις που δεν είδαμε στην τετράωρη εκδοχή του. Η πιο σημαντική από αυτές ήταν το κάστινγκ του Green Lantern. Συγκεκριμένα αποκάλυψε ότι ο Green Lantern του σύμπαντός του θα ήταν ο John Stewart και μάλιστα είχε γυρίσει και σκηνή, όπου θα συμπεριλαμβανόταν στην ταινία. Στη συνέχεια έκανε γνωστό το όνομα του ηθοποιού που τον υποδυόταν. Πρόκειται για τον Wayne T. Carr, έναν άσημο ηθοποιό με λιγοστές εμφανίσεις σε ταινίες και σειρές.

Η σκηνή ήταν σχεδιασμένη για να μπει στο τέλος της ταινίας αλλά μετά το γύρισμα, η Warner δεν ήθελε να συμπεριληφθεί. Στο μεταξύ κυκλοφόρησε στο twitter το concept art του χαρακτήρα, δίνοντας μας μία εικόνα από την εμφάνισή του.

Image

Ο Snyder τελικά αντικατέστησε το cameo του Green Lantern με δύο σκηνές. Η μία αποκάλυψε τον Harry Lennix ως Martian Manhunter και η άλλη την συνάντηση Batman και Joker, στη συνέχεια της σεκάνς του Knightmare.

Επίσημα γνωρίζουμε ότι δεν θα δούμε συνέχεια στο σύμπαν του Snyder. Από την άλλη η καμπάνια #restorethesnyderverse συνεχίζει να ασκεί πιέσεις στην Warner και όπως έγινε και πριν, δεν αποκλείουμε να έχουμε κάποιο απρόσμενο sequel.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την συνέντευξη του σκηνοθέτη στο Justice Con.