Ο Russell Crowe γίνεται θεός για το «Thor: Love and Thunder»

0

O Αυστραλός ηθοποιός θα υποδυθεί τον Zeus στην τέταρτη ταινία του Thor.

Είδαμε πρόσφατα την μετάλλαξη του Christian Bale για τις ανάγκες του ρόλου στο επερχόμενο sequel του Thor. Επίσης πέρα από τις επιστροφές των Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tessa Thompson και Jamie Alexander στους προηγούμενους ρόλους τους, γνωρίζουμε ότι θα συμμετέχει και η ομάδα των Guardians of the Galaxy αλλά και ο Russell Crowe.

Χθες τελικά ο ηθοποιός αποκάλυψε τον ρόλο του στην νέα ταινία του Thor και αυτός είναι ιδιαίτερα επιβλητικός. Ο Crowe λοιπόν θα είναι ο Zeus, κι αν δεν το πιάνετε με την μία, θα υποδυθεί τον αρχαίο Έλληνα θεό του κεραυνού, τον Δία δήλαδη. Η αποκάλυψη έγινε σε συνέντευξη του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αυστραλίας, χωρίς βέβαια να υπάρξει επίσημη επιβεβαίωση από την Marvel.

Αυτή είναι η δεύτερη αποκάλυψη από ηθοποιό που έγινε αυτό τον καιρό σχετικά με τις επερχόμενες ταινίες του MCU, ύστερα από αυτή του Alfred Molina σχετικά με την επιστροφή στον ρόλο του Doc Ock, στο επερχόμενο sequel του Spiderman.

Το σύμπαν της Marvel ανοίγει κι άλλο με την είσοδο των ολύμπιων θεών, οι οποίοι έχουν την δική τους ιστορία στα κόμιξ. Έτσι ανοίγει ο δρόμος για την ευρύτερη σύνδεση με τους Eternals αλλά και την εμφάνιση νέων υπερήρωων, όπως ο Hercules.

Το ”Thor: Love and Thunder” αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 6 Μαΐου του 2022.