Ο Henry Cavill είναι ο νέος Highlander

0

Μία από τις πιο θρυλικές fantasy ταινίες των 80ς θα αποκτήσει την σύγχρονη εκδοχή του δια χειρός Chad Stahelski.

Όσοι/ες μεγαλώσαμε στα 90ς γνωρίζουμε καλά τι εστί Highlander. Από την ταινία του ’86 που παιζόταν συχνά πυκνά στην τηλεόραση εώς την τηλεοπτική σειρά που λιώναμε στο Star, το Highlander αποτέλεσε μία από τις καλύτερες παιδικές μας αναμνήσεις. Οι ιστορίες των Connor και Duncan McLeod γαλούχησαν μία ολόκληρη γενιά που πορώθηκε με τις περιπέτειες των αθάνατων πολεμιστών, τις επικές ξιφομαχίες και τους θεαματικούς αποκεφαλισμούς.

Οι συζητήσεις για μία νέα ταινία υπήρχαν εδώ και χρόνια, με τα ονόματα των Ryan Reynolds και Tom Cruise να είναι μερικά από αυτά που είχαν ακουστεί κατά καιρούς αλλά ποτέ κάτι επίσημο. Από το πουθενά λοιπόν έσκασε η είδηση του reboot και όχι μόνο αυτό αλλά ξέρουμε και ποιος θα είναι ο πρωταγωνιστής. Ο Henry Cavill ύστερα από τον Superman και τον Geralt θα αναλάβει άλλον έναν iconic ρόλο ως Highlander για μία νέα γενιά ενώ στην σκηνοθεσία θα βρίσκεται ο Chad Stahelski των John Wick.

Ο Cavill επιβεβαίωσε την είδηση μέσω του λογαριασμού του στο Instagram αλλά ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν θα υποδυθεί τον McLeod ή κάποιον νέο χαρακτήρα. Η επιλογή του για τον ρόλο κρίνεται ικανοποιητική, αν και δηλώνουμε ακόμα ερωτευμένοι με τον Christopher Lambert. Η επιλογή του Stahelski ως σκηνοθέτη πάντως μας γεμίζει με αισιοδοξία για το reboot και ελπίζουμε να μην πέσει στην παγίδα των περισσότερων κακών περιπτώσεων.

There can be only one λοιπον….