Η νέα animated ταινία Mortal Kombat έχει trailer

0

”Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms” είναι ο τίτλος της δεύτερης animated μεταφοράς του διάσημου videogame.

Το Mortal Kombat φαίνεται ότι περνάει περίοδο μεγάλης δημοφιλίας. Μετά την πρώτη animated ταινία ”Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge” αλλά και το πρόσφατο live-action reboot, η Warner κυκλοφόρησε το trailer της νέας animation ταινίας με τίτλο ”Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms”.

Πρόκειται για το sequel του ”Scorpion’s Revenge”, με τους μαχητές του Earthrealm να επιστρέφουν σύσσωμοι για να αποτρέψουν την επίθεση του αυτοκράτορα Shao Kahn στο βασίλειο της Γης. Ο μόνος τρόπος για να τον νικήσουν είναι μέσω του αιματηρού τουρνούα που θα καθορίσει το μέλλον όλων των διαστάσεων.

Από το trailer μαθαίνουμε ότι το επίκεντρο της ιστορίας είναι ο Liu Kang, ο οποίος ως εκλεκτός θα κληθεί να έρθει αντιμέτωπος με τον Shao Kahn ενώ κάνουν την εμφάνισή τους αρκετοί αγαπημένοι χαρακτήρες από την σειρά βιντεοπαιχνιδιών, οπότε αναμένουμε επικές μάχες και φυσικά μπόλικα fatalities.

Η ταινία θα είναι διαθέσιμη στις 31 Αυγουστού και ελπίζουμε να είναι καλύτερη από την απογοητευτική live-action μεταφορά που είδαμε.