Το Phase 4 της Marvel αναμένεται με υψηλές προσδοκίες (trailer)

0

Η Marvel ανακοίνωσε τις επερχόμενες ταινίες της μέχρι το 2023.

Το 2020 αποτέλεσε τη πρώτη χρονιά από το 2008, μες στην οποία δεν είδαμε καμία ταινία της Marvel. Η πανδημία του κορονοϊού ήταν ένα μεγάλο πλήγμα για όλους μας, και ειδικότερα για τη βιομηχανία του κινηματογράφου. H Marvel, γνωστή για τους μακροχρόνιους προγραμματισμούς της, αναγκάστηκε να αλλάξει τις ημερομηνίες πρεμιέρας των επερχόμενων ταινιών της, περιμένοντας υπομονετικά το ολικό άνοιγμα των κινηματογραφικών αιθουσών.

Ευτυχώς η κατάσταση σταδιακά εξομαλύνεται χάρη στον γοργό ρυθμό των εμβολιασμών παγκοσμίως και έτσι η Marvel προχώρησε σε έναν εκ νέου προγραμματισμό των ταινιών που θα αποτελέσουν το phase 4 του κινηματογραφικού σύμπαντός της. Μόλις χθες λοιπόν ο υπερηρωικός κολοσσός έκανε γνωστό το πρόγραμμα των επερχόμενων ταινιών της, μέσω ενός trailer, από το οποίο πήραμε μία πρώτη γεύση από το τι πρόκειται να επακολουθήσει.

Γνωρίζαμε ήδη για τις σόλο ταινίες των Black Widow και Shang-Chi, οι οποίες θα κάνουν πρεμιέρα μες στους επόμενους μήνες και πλέον έχουμε μια πρώτη εικόνα από το Eternals της Chloe Ziao αλλά και μερικές εκπλήξεις. Το trailer ξεκινά με μια μικρή αναδρομή από τις ταινίες που έχουμε δει και καταλήγει στην ανακοίνωση όλων των ταινιών του MCU μέχρι το 2023.

Έτσι λοιπόν έγινε γνωστό ότι τα sequels των Black Panther και Captain Marvel θα ονομάζονται Black Panther: Wakanda Forever και The Marvels αντίστοιχα, τα οποία έρχονται να προστεθούν στα sequels των Spiderman, Doctor Strange, Thor, Ant-man και Guardians of the Galaxy και για τελός είδαμε το επίσημο λόγκο της νέας ταινίας των Fantastic Four.

Πιο αναλυτικά αυτές είναι οι ταινίες και οι ημερομηνίες που θα κάνουν πρεμιέρα.

  • Black Widow – 09/07/2021
  • Shang-Chi And The Legend Of The Ten Rings  – 03/09/2021
  • Eternals – 05/11/2021
  • Spider-Man: No Way Home – 17/12/2021
  • Doctor Strange In The Multiverse Of Madness  – 25/03/2022
  • Thor: Love And Thunder – 06/05/2022
  • Black Panther: Wakanda Forever – 08/07/2022
  • The Marvels – 11/11/2022
  • Ant-Man And The Wasp: Quantumania  – 17/02/2023
  • Guardians of the Galaxy vol. 3 – 05/05/2023

Για το Fantastic Four δεν έχει οριστεί ακόμα ημερομηνία πρεμιέρας. Πέρα από τις ταινίες όμως έχουμε και τις σειρές του MCU που θα ντεμπουτάρουν στο Disney+, με το Loki να έρχεται στις 11 Ιουνίου και να ακολουθούν τα Hawkeye, She-Hulk, Moon Knight, Ms Marvel και πολλά άλλα.

Η Marvel διευρύνει κι άλλο την κυριαρχία της, η οποία απ’ ό,τι φαίνεται θα κρατήσει για πολλά χρόνια ακόμα. Ορίστε και το trailer.