Άλλη μία βαρβάτη προσθήκη στο καστ του νέου Indiana Jones

0

Ο Mads Mikkelsen είναι το νέο μέλος στην πέμπτη ταινία του Indiana Jones.

Πριν λίγες μέρες είχαμε γράφει για το καστινγκ της Phoebe Waller-Bridge στο επερχόμενο sequel του Indiana Jones. Πρόκειται για την πέμπτη και (λογικά) τελευταία ταινία του Indiana Jones με πρωταγωνιστή τον Harisson Ford. Επίσης για πρώτη φορά ο Steven Spielberg δεν θα αναλάβει την σκηνοθεσία, με τον James Mangold (Logan) να τον αντικαθιστά, ενώ στη μουσική θα επιστρέψει για άλλη μια φορά ο τεράστιος John Williams.

Μόλις χθες ανακοινώθηκε ότι ο Mads Mikkelsen (Hannibal), ένας από τους πιο περιζήτητους και ταλαντούχους ηθοποιούς αυτή τη στιγμή, προστέθηκε στο καστ σε άγνωστο ακόμα ρόλο αλλά είμαστε 99,9% σίγουροι ότι θα είναι ο κεντρικός villain. Ο Mikkelsen διανύει μία εξαιρετική χρονιά, ύστερα από την μεγάλη επιτυχία του ”Another Round” του Thomas Vinterberg, το οποίο είναι προτεινόμενο για Όσκαρ ξενόγλωσσης ταινίας και Όσκαρ σκηνοθεσίας.

Εμείς τον λατρεύουμε καιρό τώρα, ειδικά μετά την εξαιρετική ερμηνεία του ως Hannibal και η προσθήκη του στο καστ είναι ένας καλός λόγος για να είμαστε αισιόδοξοι για το sequel.

Η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει το καλοκαίρι, με την ημερομηνία πρεμιέρας να έχει οριστεί για τις 29 Ιουλίου του 2022.