Κάτι ωραίες φήμες: Το Mindhunter ίσως επιστρέψει για τρίτη σεζόν

0

Μία έντονη φημολογία έχει ξεσπάσει στο διαδικτύο ότι η αγαπημένη crime σειρά θα αποκτήσει κι άλλη σεζόν. 

Έχει περάσει κοντά ένας χρόνος από τότε που έγινε γνωστό ότι το ”Mindhunter”, έπειτα από δύο σεζόν, μπαίνει στον πάγο για αόριστο χρονικό διάστημα. Ως φανς της σειράς του David Fincher η απογοήτευσή μας ήταν μεγάλη αλλά τελικά μάθαμε να ζούμε με αυτό.

Μόλις χθες όμως οι ελπίδες άρχισαν να αναπτερώνονται καθώς αρκετά sites αναπαρήγαγαν την είδηση ότι ο Fincher βρίσκεται σε συζητήσεις με το Netflix για την δημιουργία μίας τρίτης σεζόν. Το εν λόγω δημοσίευμα του Small Screen αναφέρει ότι πήρε την πληροφορία από πηγή κοντά στον σκηνοθέτη, η οποία υποστηρίζει ότι βρίσκονται ακόμα σε αρχικές διαπραγματεύσεις με την πλατφόρμα και ότι ο Fincher δείχνει θετικός στο εγχείρημα.

Από την άλλη οφείλουμε να κρατάμε μικρό καλάθι καθώς την έχουμε πατήσει πολλάκις με τις φημολογίες του διαδικτύου και η αλήθεια είναι ότι δεν θα το βάζαμε σαν νέο, αν δεν γινόταν αναπαραγωγή και από έγκριτα sites. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ελπίζουμε.

Για όσες/ους τυχόν δεν γνωρίζετε τι εστί ”Mindhunter”, είναι ευκαιρία να το τσεκάρετε στο Netflix, καθώς μιλάμε για μία από τις καλύτερες crime σειρές των τελευταίων χρόνων.