Η Phoebe Waller-Bridge προστίθεται στο καστ του νέου Indiana Jones

0

Η δημοφιλής Αγγλίδα κωμικός θα συμπρωταγωνιστεί με τον Harisson Ford στο επόμενο κινηματογραφικό κεφάλαίο του θρυλικού αρχαιολόγου. 

Ξέραμε εδώ και καιρό ότι βρίσκεται στα σκαριά μία νέα συνέχεια των περιπετειών του Indiana Jones. Για πρώτη φορά δεν θα είναι ο Steven Spielberg στην σκηνοθεσία, με τον James Mangold (Logan) να αναλαμβάνει να δώσει κάτι καλύτερο από την απογοητευτική τελευταία ταινία του 2008.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Deadline, έχουν ξεκινήσει ήδη οι πρώτες προσθήκες στο καστ, με το όνομα της Phoebe Waller-Bridge να ξεχωρίζει. Πρόκειται για μία από τις πιο διάσημες κωμικούς αυτή τη στιγμή, η οποία έγινε ευρύτερα γνωστή μέσω της κωμικής σειράς ”Fleabag”. Εκεί απέσπασε Emmy τόσο για την ερμηνεία της, όσο και για την σειρά, την οποία έγραψε η ίδια. Δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα συμμετέχει σε ταινία της Disney καθώς είχε παίξει και στο ”Solo: A Star Wars Story”, δίνοντας φωνή στο ρομπότ L3-37.

Το άλλο πολύ ευχάριστο νέο είναι ότι, εκτός του Harisson Ford, επιστρέφει και ο τεράστιος John Williams για να συνθέσει το μουσικό score του επερχόμενου sequel. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε να φανταστούμε ταινία του Indiana Jones χωρίς την εμβληματική μουσική του Williams, οπότε σ’ αυτό το κομμάτι είμαστε σίγουρα καλυμμένοι. Όσον αφορά τον Spielberg θα κατέχει θέση παραγωγού, όπως είχε γίνει με τους John Carpenter και Ridley Scott για τα ”Halloween” και ”Blade Runner 2049” αντίστοιχα.

Η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει το καλοκαίρι, με την ημερομηνία πρεμιέρας να έχει οριστεί για τις 29 Ιουλίου του 2022.