Η εναρκτήρια σκηνή του Mortal Kombat είναι διαθέσιμη online (vid)

0

Η Warner έδωσε στην δημοσιότητα τα πρώτα επτά λεπτά του νέου Mortal Kombat και μας βάζει για τα καλά στο κλίμα. 

Σε τρεις μέρες κάνει πρεμιέρα το πολυαναμενόμενο reboot του Mortal Kombat και εμείς περιμένουμε ξανά σαν δεκάχρονα να δούμε για πρώτη φορά fatalities που τόσο πολύ έλειπαν από την αγαπημένη ταινία του 1995. Το αιματηρό trailer είχε ανεβάσει ήδη την προσμονή μας για την ταινία και η Warner φρόντισε να την ανεβάσει ακόμα παραπάνω, δίνοντάς μας την απίστευτα πορωτική εναρκτήρια σκηνή.

Το ίντρο της ταινίας λοιπόν μας στήνει το όριτζιν των δύο αιώνιων αντιπάλων, Sub-Zero και Scorpion, με τον πρώτο να επιτίθεται στο χωριό του δεύτερου και να μακελεύει την φυλή του. Η σεκάνς λήγει με τους δύο να είναι έτοιμοι για την πρώτη τους μονομαχία και ύστερα βλέπουμε ένα μίνι-trailer με κάποιες εξτρά σκηνές που δεν έχουμε δει.

Από αυτά που είδαμε μπορούμε να πούμε ότι οι συντελεστές τιμούν στο έπακρο τόσο τον χαρακτήρα όσο και το lore του Mortal Kombat, μέσα από εντυπωσιακά χορογραφημένες σκηνές μάχης αλλά και συναισθηματικό υπόβαθρο. Γινόμαστε μάρτυρες των φονικών ικανοτήτων του Hanzo Hasashi λιγό πριν μεταλλαχθεί σε Scorpion και της έχθρας του με τον Sub-Zero, ο οποίος φαίνεται ήδη ότι θα κλέψει την παράσταση ως κεντρικός villain.

Εδώ μπορείτε να πάρετε μία πρώτη γεύση μέχρι την Παρασκεύη, οπότε θα είναι διαθέσιμη η ταινία.