Αυτή είναι η επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας του «John Wick 4»

0

Δεν έχει περάσει ούτε μία εβδομάδα από την πρεμιέρα του τρίτου μέρους των περιπετειών του John Wick και η επίσημη ανακοίνωση για την τέταρτη ταινία του franchise είναι γεγονός. 

Η σειρά ταινιών ”John Wick” έχει καταφέρει να δημιουργήσει αίσθηση στο κινηματογραφικό στερέωμα, με το τρίτο μέρος της σειράς να είναι ήδη από το άνοιγμά της η πιο πετυχημένη της τριλογίας και να εκθρονίζει από την πρώτη θέση το μεγαθήριο ”Avengers: Endgame”. Ο σκηνοθέτης των John Wick 2 και 3, Chad Stahelski είχε δηλώσει πρόσφατα ότι θα συνεχίσει να διευρύνει το franchise για όσο καιρό το υποστηρίζουν οι θεατές στις κινηματογραφικές αίθουσες και απ’ ότι φαίνεται αυτό θα γίνει άμεσα, με την Lionsgate να ανακοινώνει το τέταρτο μέρος του franchise και μάλιστα να ορίζει και την επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας.

Το John Wick 4 έρχεται λοιπόν στους κινηματογράφους στις 21 Μαΐου 2021 και όλα δείχνουν ότι θα είναι άλλη μία δυνατή προσθήκη στο σινεμά δράσης, το οποίο ανανέωσαν τόσο πετυχημένα οι προηγούμενες ταινίες της σειράς. Ο Keanu Reeves θα ενσαρκώσει για τέταρτη φορά τον υπερεκτελεστή και έχουμε περιέργεια να δούμε σε τι κατεύθυνση θα πάει ύστερα από το τέλος της τρίτης ταινίας.

Ο κόσμος δεν δείχνει να χορταίνει τον πιο badass χαρακτήρα των καιρών μας και όσο βγαίνουν καλές ταινίες, εμείς θα είμαστε εκεί για να πάρουμε την πλέον απαραίτητη δόση μας από τον Keanu Reeves.