Το trailer του Game of Thrones μας προετοιμάζει για την μητέρα όλων των μαχών

0

Ένα μήνα σχεδόν πριν την πρεμιέρα του 8ου και τελευταίου κύκλου του Game of Thrones, έφτασε επιτέλους το πρώτο κανονικό trailer.

Η σειρά φαινόμενο με εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον πλανήτη οδεύει στο τέλος της, το οποίο αναμένεται συγκλονιστικό. Η ακρά μυστικότητα που περιέβαλλαν τα γυρίσματα της τελευταίας σεζόν λόγω του πρόσφατου παρελθόντος της με διαρροές, είχε ως αποτέλεσμα να μην κυκλοφορούν πληροφορίες και όλοι οι fans να παίρνουμε με το σταγονόμετρο κάποια εικόνα ή teasers που ουσιααστικά επιμήκυναν την ανυπομονησία μας.

Μπαίνοντας πλέον στην τελική φάση το HBO αποφάσισε να κυκλοφορήσει το πρώτο ολοκληρωμένο trailer, δείχνοντας μας σκηνές που μας προετοιμάζουν για ότι πρόκειται να συμβεί. Όλοι οι αγαπημένοι χαρακτήρες (που είναι ακόμα ζωντανοί) επιστρέφουν και ενώνονται για να αντιμετωπίσουν την κοινή απειλή που έρχεται από τον βορρά.

Το trailer ξεκινάει με την Arya στα υπόγεια του Winterfell να προσπαθεί να ξεφύγει από μία αόρατo κίνδυνο και στην συνέχεια βλέπουμε σκηνές από όλους τους χαρακτήρες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην τελική σεζόν. Βλέπουμε τον στρατό των ανθρώπων ενωμένο να παίρνει θέσεις μάχης, τον Jon Snow και την Daenerys να ανεβαίνουν στους δράκους τους, την Cersei να πίνει κρασί αναστατωμένη και τον Jaime να δηλώνει ότι θέλει να πολεμήσει για τους ζωντανούς. Το trailer κλείνει με τον Jorah να γίνεται μάρτυρας του ερχομού των White Walkers στην μάχη που αναμένεται να είναι και η τελική της σειράς.

Δεν καταλάβαμε πως πέρασαν κοντά 2 χρόνια αλλά ήμαστε ευτυχισμένοι που επιτέλους ήρθε ο καιρός να ζήσουμε πάλι επικές στιγμές και ανατροπές. Η πρεμιέρα του 8ου κύκλου θα γίνει στις 14 Απριλίου.