Ο Peter Dinklage θα είναι ο Toxic Avenger στο επερχόμενο reboot της θρυλικής cult ταινίας

0

Το reboot της cult υπερηρωικής ταινίας των 80ς βρίσκει τον πρωταγωνιστή της και γουστάρουμε ήδη. 

Έχει κυκλοφορήσει εδώ και καιρό η είδηση ότι το θρυλικό Toxic Avenger ετοιμάζεται για την εκ νέου κινηματογραφική μεταφορά του, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες. Μόλις χθες ανακοινώθηκε ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον μεταλλαγμένο υπερήρωα, και εκπλαγήκαμε ευχάριστα. Ο Peter Dinklage, ο άνθρωπος που υποδύθηκε τον Τύριον Λάνιστερ για οκτώ σεζόν στο ”Game of Thrones” και μία από τις πιο συμπαθητικές φιγούρες στην ποπ κουλτούρα, θα είναι ο Toxic Avenger στο επερχόμενο reboot.

Αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά του Dinklage σε υπερηρωική ταινία, καθώς έχει συμμετάσχει στα ”X-men: Days of Future Past” και ”Avengers: Infinity War”. Πρόκειται για ένα κάστινγκ που σίγουρα δεν ήταν η πρώτη μας σκέψη αλλά έχει όλα τα φόντα για να αποδειχθεί ιδιοφυές, αν κρίνουμε από το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του ηθοποιού.

Το ”Toxic Avenger” κυκλοφόρησε το 1984 και αφηγείται την ιστορία του Melvin Ferd, ενός σχολικού επιστάτη που εκτίθεται σε χημικά απόβλητα και μετατρέπεται στον μεταλλαγμένο εκδικητή. Η ταινία είναι κατά βάση μαύρη κωμωδία με μπόλικο splatter και gore στοιχείο και απέτυχε παταγωδώς στο box office. Στην πορεία απέκτησε ένα ισχυρό cult κοινό, χάρη σε μεταμεσονύχτιες προβολές και ακολούθησαν 3 sequels, μία animation μεταφορά και ένα μιούζικαλ.

Για τους νεότερους που δεν γνωρίζετε τι εστί ”Toxic Avenger” είναι ευκαιρία να βουτήξετε βαθιά στην καλτίλα των 80ς και να ανακαλύψετε αυτό το underground διαμάντι.