Ο Ghostrider αποκτά δικιά του τηλεοπτική σειρά

0

Οι περιπέτειες του Ghostrider θα μεταφερθούν στην τηλεόραση, με τον Gabriel Luna (Agents of SHIELD, Terminator: Dark Fate) στον πρωταγωνιστικό ρόλο.  

Ένα από τα μεγάλα γεγονότα της χρονιάς ήταν η ανακοίνωση της νέας streaming πλατφόρμα της Disney με το όνομα ”Disney+”. Όλες οι μεγάλες εταιρείες είναι διατεθειμμένες να επενδύσουν στις δικιές τους πλατφόρμες, θέλοντας να γευτούν τα κέρδη που λαμβάνουν οι διάσημες streaming πλατφόρμες όπως τα Netflix, Hulu και Amazon Prime. Η Disney έχοντας κάνει το μεγαλύτερο deal των τελευταίων χρόνων με την αγορά της Fox, δεν γινόταν να λείπει από το παιχνίδι.

Η κίνηση αυτή όπως αναμενόταν είχε επιπτώσεις στα υπόλοιπα δίκτυα καθώς η εταιρεία του Μίκι απέσυρε όλες τις ταινίες και σειρές που προβάλλονταν μέσω των άλλων πλατφόρμων. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα δημοφιλείς σειρές όπως το Daredevil, Jessica Jones, The Punisher κλπ κλπ να διακόπτονται βίαια, χωρίς ακόμα να γνωρίζουμε ποιο θα είναι το μέλλον τους.

Προς μεγάλη έκπληξη όλων υπάρχουν και σειρές που γλίτωσαν από το παιδομάζωμα της Disney και μάλιστα θα αποκτήσουν σύντομα δικιά τους τηλεοπτική μεταφορά. Η Hulu ανακοίνωσε την δημιουργία δύο τηλεοπτικών υπερηρωικών σειρών σε συνεργασία με την Marvel. Η μία θα είναι η πρώτη solo τηλεοπτική μεταφορά των περιπετειών του Ghostrider με τον Gabriel Luna να επαναλαμβάνει τον ρόλο του Robbie Reyes που είχε στο Agent of SHIELD και η άλλη θα είναι το Helstrom, το οποίο αφηγείται την ιστορία των δύο αδερφιών – γόνων ενός πανίσχυρου serial killer που χρησιμοποιώντας τις μεταφυσικές τους ικανότητες, σκορπίζουν τον τρόμο σε επίδοξους εγκληματίες. Όχι μεγάλη διαφορά από τον Ghostrider δηλαδή.

Η εκδοχή του Robbie Reyes ως Ghostrider στο Agents of SHIELD είχε προκαλέσει θετικές αντιδράσεις στους φανς της Marvel, οπότε η δημιουργία τηλεοπτικής σειράς με βάση αυτό τον χαρακτήρα και όχι τον αρχικό Ghostrider, Johnny Blaze έχει θετικό αντίκτυπο. Όσον αφορά τα αδέρφια Helstrom, η σειρά τους έχει όλα τα φόντα για να καλύψει το κενό του Supernatural. Επίσης η κοινή θεματική των δύο σειρών στρώνει τον δρόμο και για μελλοντικό crossover σε περίπτωση που πάνε καλά εμπορικά.