Ο Ben Affleck αποκαλύπτει τον λόγο της αποχώρησης του από τον ρόλο του Batman

0

Κατά την διάρκεια της εκπομπής του Jimmy Kimmel στην οποία ήταν καλεσμένος, ο Ben Affleck αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν να κρεμάσει την στόλη του Σκοτεινού Ιππότη.

Είναι γνωστό εδώ και έναν μήνα περίπου ότι ο Ben Affleck δεν θα είναι ο Batman στην επερχόμενη ταινία του Matt Reeves. Με την πρεμιέρα της ταινίας να αναμένεται τον Ιούνιο του 2021, οι συντελεστές αναζητούν έναν νεότερο ηθοποιό που θα αποτελέσει την 7η ενσάρκωση του στην μεγάλη οθόνη.

Το αρχικό πλάνο για την σόλο ταινία του Batman είχε τον Affleck σε ρόλο πρωταγωνιστή, σεναριογράφου και σκηνοθέτη. Η πρώτη του εμφάνιση στο Batman v Superman: Dawn of Justice ήταν από τα θετικά στοιχεία της ταινίας, γεγονός που είχαν παραδεχτεί ακόμα και οι επικριτές της, με την συνέχεια όμως να μην είναι καλή στο Justice League. Η Warner ανέθεσε τελικά στον Matt Reeves (War for the Planet of the Apes) την ταινία του Batman με τον Affleck να είναι ακόμα πρωταγωνιστής, χωρίς όμως να είναι κάτι επίσημο. Πριν ένα μήνα οι δύο μεριές οριστικοποίησαν το διαζύγιο, το οποίο έγινε κοινή συναινέσει.

Ο Ben Affleck ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Jimmy Kimmel, όπου έκανε γνωστούς τους λόγους της αποχώρησής του. ”Προσπάθησα να σκηνοθετήσω μία εκδοχή του Batman μαζί με έναν πολύ καλο σεναριογράφο (Chris Terrio) αλλά δεν λειτούργησε. Δεν κατάφερα να βγάλω άκρη όποτε σκέφτηκα ότι ήταν καιρός να αφήσω κάποιον άλλο να προσπαθήσει. Διαθέτουν πολύ ικανούς ανθρώπους οπότε είμαι ενθουσιασμένος” δήλωσε, γνωστοποιώντας έτσι την αιτία της παραίτησης του.

Παρακάτω είναι το απόσπασμα από την εκπομπή, το οποίο εμπεριέχει και την τελετή αποχώρησης από την στολή του Σκοτεινού Ιππότη.