Οι πρώτες κριτικές για το Pet Sematary είναι αποθεωτικές

0

Μόλις χθες κυκλοφόρησαν στο Internet οι πρώτες αντιδράσεις για το Pet Sematary και κάνουν λόγο για μία από τις καλύτερες μεταφορές βιβλίων του Stephen King στην μεγάλη οθόνη. 

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μία αναβίωση του έργο του ”Βασιλιά” του τρόμου, με νέες μεταφορές διηγημάτων του σε κινηματογράφο και τηλεόραση καθώς και επανεκτέλεση των παλιότερων επιτυχιών του. Μετά την τεράστια επιτυχία του περσινού It, σειρά παίρνει το Pet Sematary και αν δεν θυμάστε την ταινία του 1989, σίγουρα θα ξέρετε το ομώνυμο τραγούδι των Ramones.

Τα trailers που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής έχουν δημιουργήσει αισιοδοξία αλλά και γκρίνια στους πιο φανατικούς οπαδούς του King, λόγω των τρανταχτών διαφορών με το βιβλίο. Όπως και να χει η ταινία έχει αποκτήσει μεγάλο hype και είναι σίγουρα μες στις πιο αναμενόμενες horror κυκλοφορίες της χρονιάς.

Αυτές τις μέρες πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες προβολές για τους κριτικούς και οι αντιδράσεις είναι κάτι παραπάνω από ενθουσιώδεις, με πολλούς να κάνουν λόγο για μία από τις καλύτερες μεταφορές των έργων του Stephen King στο σινεμά.

Όλες οι κριτικές που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής κάνουν λόγο για μία απίστευτα τρομακτική ταινία με υποβλητική ατμόσφαιρα και συγχαίρουν τους σκηνοθέτες της ταινίας για το τελικό αποτέλεσμα. Επίσης αναφέρονται και στις αισθητές διαφορές του σεναρίου από το βιβλίο που φέρνουν αέρα ανανέωσης στην ιστορία.

Βέβαια για να μην προτρέχουμε, έχουμε ξαναδεί αποθεωτικές κριτικές για ταινίες που τελικά δεν άξιζαν, ανέξαρτητα από αυτό όμως, ο χαμός που γίνεται στο twitter σίγουρα μας ανεβάζει τις προσδοκίες.

Το Pet Sematary θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 4 Απριλίου.