Αποκαλύφθηκε ο τίτλος του νέου Terminator

0
Official First Look at the Women of the New TERMINATOR (from left to right) Natalia Reyes as “Dani Ramos,” Mackenzie Davis as “Grace,” Linda Hamilton as “Sarah Connor”

Ο James Cameron έδωσε στην δημοσιότητα τον τίτλο στο νέο κεφάλαιο του πολυπαθούς franchise.

Μετά από αρκετά χρόνια απραξίας ο James Cameron έχει επιστρέψει για τα καλά, ετοιμάζοντας τις συνέχειες του Avatar και συμμετέχοντας ως παραγωγός στο Alita: Battle Angel του Robert Rodriguez. Η μεγάλη έκπληξη ήρθε όμως όταν ανακοίνωσε ότι θα είναι παραγωγός σε μία νέα ταινία Terminator, η οποία θα συνεχίζει μετά το Terminator 2, αναιρώντας τα υπόλοιπα sequels. Μιλώντας στο Yahoo μάλιστα, αποκάλυψε και την επίσημη ονομασία της ταινίας με τίτλο Terminator: Dark Fate.

Ο Cameron επιστρέφει στο franchise που τον ανέδειξε αυτή την φορά ως παραγωγός και σύμβουλος, με τον Tim Miller(Deadpool) να αναλαμβάνει την σκηνοθεσία. Η Linda Hamilton θα ενσαρκώσει για τρίτη φορά την Sarah Connor και ο Arnold Schwarzenegger θα έχει δύο ρόλους, έναν ως εξολοθρευτής και άλλον ένα που αποτελεί μυστήριο. Οι Mackenzie Davis (Blade Runner 2049) και Natalia Reyes αποτελούν τις νέες προσθήκες με την ταινία να ακολουθεί μια γυναικοκεντρική προσέγγιση σύμφωνα με τον Cameron. Επίσης θα συμμετέχει ο Gabriel Luna (ο Ghostrider από το Agents of Shield) σε ρόλο εξολοθρευτή.

Μετά το Terminator 2 το franchise έχει πάρει τον κατήφορο και πλέον οι προσδοκίες για μία καλή ταινία δεν είναι το ίδιο υψηλές. Από την αλλή η επιστροφή του Cameron έστω και με την ιδιότητα του παραγωγού και η αναίρεση της ιστορίας των 3 sequels ίσως φέρει καλά αποτελέσματα όπως έγινε και με το περσινό Halloween.

Το Terminator: Dark Fate θα κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 31 Οκτωβρίου 2019.