Όλες οι λεπτομέρειες για το prequel του Game of Thrones

0

Βρισκόμαστε ένα επεισόδιο πριν το οριστικό τέλος του Game of Thrones αλλά επειδή εδώ είναι Hollywood, ήμασταν σίγουροι ότι δεν θα ξεμπερδεύαμε έτσι απλά από το σύμπαν του George RR Martin. Εδώ και αρκετό καιρό είναι γνωστό ότι το HBO ετοιμάζει όχι ένα, ούτε δύο αλλά πέντε spin-offs που θα επικεντρώνονται στις ιστορίες που διαμόρφωσαν τον κόσμο του Westeros όπως τον γνωρίζουμε.

Τον προηγούμενο μήνα το αφεντικό του HBO, Bob Greenblatt, έθεσε υπό αμφισβήτηση το prequel της σειράς δηλώνοντας τον προβληματισμό του για την διεύρυνση του μυθικού σύμπαντος του Game of Thrones, σε περίπτωση που δεν λειτουργήσει σωστά. Απ’ ότι φαίνεται όμως η παραγωγή έχει πάρει ήδη μπρος με τα γυρίσματα να έχουν ξεκινήσει εδώ και δύο βδομάδες περίπου στο Μπέλφαστ της Ιρλανδίας και οι πρώτες λεπτομέρειες βγήκαν ήδη στο φως.

Η υπόθεση θα διαδραματίζεται 5000 χρόνια πριν τα τεκταινόμενα του Game of Thrones και θα ακολουθεί την ιστορία των Παιδιών του Δάσους που κατοικούσαν στο Westeros πριν τον ερχομό των πρώτων ανθρώπων. Η Naomi Watts (Mulholland Drive) θα πρωταγωνιστεί, υποδυόμενη μία αριστοκράτισσα η οποία κρύβει ένα σκοτεινό μυστικό. Ο Martin έχει υπονοήσει στο προσωπικό του μπλογκ ότι η ιστορία θα βασίζεται στο βιβλίο του ”Fire and Blood”, το οποίο περιλαμβάνει τους βασιλείς Targaryen από τον Αίγκον τον κατακτητή εώς τον Αίγκον τον τρίτο και φυσικά δράκους.

Ακόμα δεν έχει επισημοποιηθεί ο τίτλος της σειράς με τον Martin να υποστηρίζει πως θα ονομάζεται ”The Long Night”, πράγμα που σημαίνει ότι θα ξαναδούμε τους White Walkers και τον Night King. Ο τίτλος των γυρισμάτων πάντως είναι ”Bloodmoon” και η πρεμιέρα αναμένεται τουλάχιστον ένα χρόνο μετά το τέλος του Game of Thrones, σύμφωνα με τους συντελεστές.