Ψήνεται επιστροφή του Henry Cavill ως Superman στο sequel του «Shazam»

0

Η DC τελικά δεν μας έδωσε ποτέ το sequel του Man of Steel που θέλαμε αλλά απ’ ό,τι φαίνεται, κρατάει τον Superman του Henry Cavill για την επερχόμενη συνέχεια του ”Shazam”.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Cosmic Book News, ο Άνθρωπος από Ατσάλι αναμένεται να επιστρέψει για την συνέχεια του επιτυχημένου ”Shazam”. Μάλιστα οι φήμες κάνουν λόγο ότι θα συμμετέχει ως villain, υπό τις εντολές του Mister Mind, ενός από τους πιο βασικούς ανταγωνιστές του πιτσιρικά υπερήρωα.

Image result for mister mind dc

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Mister Mind είναι ο μόνος επιζώντας μιας φυλής εξωγήινων σκουληκιών, ο οποίος κατέχει υψηλή νοημοσύνη και τηλεπαθητικές δυνάμεις. Η ύπαρξη του χαρακτήρα είχε υπαινιχθεί στην post credits σκηνή του ”Shazam” και στο sequel θα καταφέρει να ελέγξει τον Superman και να τον βάλει απέναντι στον σχεδόν ισοδύναμο Billy Batson.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Superman είχε κάνει cameo στο τέλος της πρώτης ταινίας και έτσι η εμφάνιση του στο sequel έχει βάση. Παρ’ όλα αυτά τίποτα δεν είναι σίγουρο καθώς η DC δεν έχει κάνει καμία επίσημη ανακοίνωση.

Αν όντως ισχύει, πρόκειται για μία εξέλιξη που ανεβάζει το ενδιαφέρον μας για το sequel. Αναμένοντας και την solo ταινία του Black Adam με τον Τhe Rock στον πρωταγωνιστικό ρόλο, φαίνεται ότι υπάρχει ελπίδα σε αυτό το franchise.