«Ψήνεται» επιστροφή του Κιάνου Ριβς ως Constantine!

Μετά από μια περίοδο μεγάλης ύφεσης στην καριέρα του, ο Κιάνου Ριβς έχει επιστρέψει για τα καλά στο προσκήνιο των μεγάλων παραγωγών του Χόλιγουντ και ο λόγος για αυτή τη μεγάλη επιστροφή ακούει σε δυο λέξεις: John Wick.

To action franchise με τον Κιάνου Ριβς ως πρωταγωνιστή τον έχει μετουσιώσει εκ νέου σε μεγάλο σταρ και εκτός από την παρουσία του στην επιστροφή του Matrix, είναι και η Marvel που τον καλοβλέπει για το κινηματογραφικό της σύμπαν. Το όνομά του άλλωστε έχει ακουστεί αρκετά για τον ρόλο του Γούλβεριν αλλά και για αυτό του Adam Warlock. Δεν θα προκαλέσει ωστόσο ιδιαίτερη εντύπωση αν τελικά τον κλέψει μέσα από τα χέρια της Marvel η DC.

Συγκεκριμένα, αμερικάνικα δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως ο Κιάνου Ριβς θα επιστρέψει στον ρόλο του Constantine και μάλιστα ως τμήμα του DCEU! O Κιάνου Ριβς άλλωστε έχει παίξει τον συγκεκριμένο στην ομώνυμη, αυτόνομη -και σχετικά υποτιμημένη- ταινία του 2005.

Προτεραιότητα της DC πάντως για τον συγκεκριμένο ρόλο ήταν ο Κόλιν Φάρελ, ο οποίος ωστόσο μοιάζει να μην ψήνεται ιδιαίτερα και πλέον, οι σκέψεις που θέλουν την μεγάλη επιστροφή του Ριβς στον συγκεκριμένο ρόλο μοιάζουν να γίνονται πολύ σοβαρές.

Για όσους δεν θυμούνται την προηγούμενη φορά που o Κιάνου Ριβς υπήρξε ο Constantine, να το trailer της ομώνυμης ταινίας του 2005: