Υπάρχει περίπτωση να δούμε τον Robin στο «The Batman» του Matt Reeves

0

Παρέα με τον Battinson φημολογείται ότι θα είναι και το παιδί θαύμα της DC. 

Η νέα ταινία του Μπάτμαν μπαίνει στην τελική ευθεία. Ο Robert Pattinson θα υποδυθεί τον Σκοτεινό Ιππότη και η ταινία πιθανότατα θα περιλαμβάνει μισή ντουζίνα από την λίστα των εχθρών του. Μία από τις δεκάδες φήμες που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό σχετικά με την πολυαναμενόμενη ταινία, αφορά την εμφάνιση του Robin.

Σύμφωνα με άρθρο του Forbes, πέρα από τις προβλεπόμενες συμμετοχές των Alfred και Gordon, στην ταινία θα κάνει την εμφάνιση του και το πουλέν του Batman. Αν όντως ισχύει, θα πρόκειται για την επιστροφή του στις κινηματογραφικές ιστορίες του Batman, μετά τον Robin του Chris O’ Donnel στα κάκιστα «Batman Forever» και «Batman and Robin», χωρίς να υπολογίζουμε τον ρόλο του Joseph Gordon-Levitt στο «The Dark Knight Rises» που η αναφορά του παρέπεμπε πιο κοντά σε easter egg παρά σε κανονική συμμετοχή.

Με δεδομένο ότι πρόκειται πέρι φημολογίας, δεν γνωρίζουμε ποια εκδοχή του Robin θα είναι παρούσα στην ταινία. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι στιγμής ακούγονται πολλοί χαρακτήρες και θα έχει ενδιαφέρον η διαχείριση τους από τον Reeves. Όπως έχουμε βιώσει στο παρελθόν, η συγκέντρωση πολλών χαρακτήρων σε μια ταινία είναι ένα φιλόδοξο εγχείρημα και πολλές φορές έχει αποτύχει. Από την αλλή, τα σχέδια της Warner κάνουν λόγο για μια νέα τριλογία ταινιών, οπότε υπάρχει χώρος για ισομερή ανάπτυξη.

Η ημερομηνία πρεμιέρας του «The Batman» έχει οριστεί στις 25 Ιουνίου 2021.