Τρεις νέες υπερηρωικές σειρές ανακοίνωσε η Marvel

0

Η Marvel συνεχίζει ακάθεκτη την επέλασή της στον χώρο του streaming με τρεις νέες σειρές από το MCU.  

Ένας μήνας έχει περάσει από το συνέδριο της Comic Con, όπου το πάνελ της Marvel μονοπώλησε το ενδιαφέρον, γνωστοποιώντας τα μελλοντικά της πλάνα που αφορούν το MCU, τόσο στον κινηματογράφο, όσο και στην τηλεόραση, στην επερχόμενη streaming πλατφόρμα, Disney+. Μόλις χθες στην έκθεση D23 στην Καλιφόρνια, προστέθηκαν άλλοι τρεις νέοι ήρωες, οι οποίοι θα αποκτήσουν τις δικές τους solo σειρές.

Πρόκειται για τους χαρακτήρες των She-Hulk, Ms Marvel και Moon Knight,με τις περιπέτειές να προβάλλονται μετά την solo σειρά του Hawkeye, η οποία θα κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο του 2021.

Η She-Hulk, όπως μαρτυρά και το όνομά της, αποτελεί την θηλυκή εκδοχή του Hulk. Στα κόμιξ είναι το alter-ego της Jennifer Walters, ξαδέρφης του Bruce Banner, η οποία αποκτάει τις δυνάμεις της μέσω μιας μετάγγισης αίματος του Banner στο σώμα της. Ο χαρακτήρας της Ms Marvel άνηκε στην Carol Danvers, η οποία μετέπειτα έγινε Captain Marvel και το όνομα πλέον ανήκει στην Kamala Khan, μία έφηβη προστατευόμενη της Danvers και η πρώτη υπερηρωίδα μουσουλμανικού θρησκεύματος. Τέλος, ο Moon Knight είναι ο πρώην μισθοφόρος και πράκτορας της CIA, Marc Spector, ο οποίος έχει πολλαπλές προσωπικότητες και έχει εμποτιστεί με τις δυνάμεις ενός Αιγύπτιου θεού.

Ο Kevin Feige έκανε γνωστό ότι οι τηλεοπτικές σειρές θα αλληλεπιδρούν με το κινηματογραφικό σύμπαν. Στο Avengers: Endgame είδαμε το πρώτο στοιχείο με την απόδραση του Loki, η οποία θα σηματοδοτήσει την έναρξη των τηλεοπτικών περιπετειών του. Επίσης η Scarlet Witch θα συμμετέχει στην δεύτερη ταινία του Doctor Strange αλλά για να καταλάβουμε πως ο χαρακτήρας της έφτασε εκεί, θα πρέπει να δουμε το WandaVision, την προσωπική της σειρά που θα μοιράζεται με τον Vision.

Το Disney+ αναμένεται να μπει δυναμικά στον χώρο του streaming, έχοντας ήδη στα σκαριά οκτώ υπερηρωικές σειρές και δύο από το σύμπαν του Star Wars. Η πλατφόρμα θα βγει στον αέρα στις 12 Νοέμβρη και η πρώτη σειρά που θα προβληθεί θα είναι το ”The Mandalorian”, η ιστορία ενός κυνηγού επικυρηγμένων στα χνάρια των Jango και Bobba Fett των ταινιών Star Wars. Όπως καταλαβαίνετε, το binge-watching προβλέπεται ανελέητο.