Το Wonder Woman 1984 δεν θα είναι sequel

0

Σύμφωνα με το Variety η δεύτερη ταινία της Wonder Woman θα είναι σαν sequel αλλά δεν θα είναι.

Το κινηματογραφικό σύμπαν της DC ή αλλιώς DCEU είχε γίνει ήδη γνωστό ότι δεν θα συνεχιστεί, με τις επόμενες ταινίες της να είναι έχουν περισσότερο αυτόνομο χαρακτήρα. Το Shazam! θα είναι η πρώτη ταινία πάνω σε αυτό το νέο μοτίβο, αν και από το trailer δεν λείπουν οι αναφορές και στους υπόλοιπους υπερήρωες της DC και το Joker με τον Joaquin Phoenix, απ’ ότι φαίνεται θα είναι τελείως ανεξάρτητο από τις προηγούμενες ταινίες.

Τα πράγματα δείχνουν να περιπλέκονται ακόμα περισσότερο σύμφωνα με πηγή από τον κύκλο της σκηνοθέτη του Wonder Woman, Patty Jenkins, να δηλώνει ότι το sequel δεν θα συνδέεται ιδιαίτερα με την πρώτη ταινία και θα είναι πιο κοντά στο στυλ των ταινιών του James Bond. Συγκεκριμένα δήλωσε:

“Είναι μία αυτόνομη ταινία στο στυλ των Indiana Jones και James Bond, αντί για μία συνεχιζόμενη ιστορία με πολλά κεφάλαια.”

Η Jenkins δεν επιβεβαίωσε αλλά ούτε αρνήθηκε τις δηλώσεις με την ίδια να έχει προμηνύσει από τον Ιούλιο ότι η ταινία θα έχει αυτό τον χαρακτήρα, έχοντας δηλώσει ότι θέλει να γυρίσει μία καινούργια ταινία με μοναδικό ύφος, σαν την πρώτη.

Εμείς βέβαια να πούμε ότι τα Indiana Jones δεν έχουν τον ίδιο χαρακτήρα των ταινιών James Bond, αλλά μάλλον καταλάβαμε τι θέλανε να πούνε. Το Wonder Woman 1984 θα διαδραματίζεται την περίοδο του Ψυχρού Πολέμου με την Gal Gadot να επιστρέφει στον πρωταγωνιστικό ρόλο, την Kristen Wiig (Bridesmaids) να ενσαρκώνει την Cheetah, το αντίπαλο δέος της Wonder Woman, και τον Chris Pine στον ρόλο του Steve Trevor, απόφαση που σηκώνει ερωτηματικά, καθώς ο χαρακτήρας του πεθαίνει στο τέλος της πρώτης ταινίας.

Το Wonder Woman 1984 θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Ιούνιου 2020.