Το «The Witcher» αποκτάει δεύτερη σεζόν πριν καν ξεκινήσει η πρώτη

0

Η πολυαναμενόμενη επική σειρά φαντασίας έχει κερδίσει ήδη την εμπιστοσύνη του Netflix, ένα μήνα πριν την επίσημη πρεμιέρα της. 

Το Netflix δεν φημίζεται για την μεγάλη διάρκεια ζωής των σειρών του. Για την ακρίβεια μέσα στον τεράστιο όγκο από σειρές, ελάχιστες καταφέρνουν να επιβιώσουν για παραπάνω από 2-3 σεζόν. Ακόμα και για την ναυαρχίδα της πλατφόρμας, το «Stranger Things», η ανακοίνωση για νέα σεζόν παίρνει ένα μικρό χρονικό διάστημα. Παρά την σχετική ευκολία στην παροχή στέγασης σε νέες σειρές, η διατήρησή τους στην πλατφόρμα είναι δυσκολότερη. Και τώρα με την είσοδο και των υπόλοιπων streaming υπηρεσιών, ο ανταγωνισμός ανεβαίνει κατακόρυφα και η ανάγκη για το Netflix να παράγει σειρές που θα καθηλώσουν το κοινό γίνεται ακόμα πιο επιτακτική. Ο streaming κολοσσός φαίνεται ότι έχει επενδύσει πολλά στο «The Witcher», θέλοντας να γεμίσει το κενό που άφησε το «Game of Thrones». Αυτό μαρτυρά η επίσημη ανακοίνωση της δεύτερης σεζόν λίγο καιρό πριν την πρεμιέρα της πρώτης.

Το «The Witcher» βασίζεται στην σειρά βιβλίων του Πολωνού συγγραφέα Andrzej Sapkowski καθώς και στην ακόμα διασημότερη σειρά video games, τα οποία εξιστορούν τις περιπέτειες του κυνηγού επικηρυγμένων τεράτων, Geralt of Rivia, στον κόσμο του Continent, έναν κόσμο που περιλαμβάνει ανθρώπους, ξωτικά, νάνους, μάγους και εφιαλτικά τέρατα. Όπως καταλαβαίνετε αυτό περιλαμβάνει επικές μάχες, ίντριγκα και μπόλικο αίμα. Σαν το Game of Thrones δηλαδή με περισσότερη έμφαση στην fantasy πλευρά. O Henry Cavill (Man of Steel) έχει αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, ο οποίος από τις πρώτες εικόνες δείχνει να είναι ικανοποιητική επιλογή.

Εμείς ελπίζουμε η σειρά να φανεί αντάξια των προσδοκιών και να σβήσουμε τις μνήμες από το χλιαρό τέλος του GOT, αλλιώς θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι το 2021 για την έτερη πολυαναμενόμενη σειρά φαντασίας του Amazon από τον κόσμο του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών.

Η πρώτη σεζόν του «The Witcher» κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 20 Δεκεμβρίου. Η δεύτερη ξεκινάει τα γυρίσματα στο Λονδίνο μες στην νέα χρονιά, ώστε να είναι έτοιμη για ντεμπούτο στο 2021.