Το «The New Mutants» θα καθυστερήσει μέχρι το 2020

0

Βγήκαν στο φως επίσημες πληροφορίες για το πολύπαθο project, το οποίο, όπως όλα δείχνουν, θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2020. 

Έπειτα από ενάμιση χρόνο καθυστερήσεων και πολλών ερωτηματικών γύρω από το ”New Mutants”, η επερχόμενη ταινία από το σύμπαν των X-men μπαίνει στην τελική ευθεία. Τον Οκτώβριο του 2017 είχε κυκλοφορήσει το πρώτο trailer, αποσπώντας θετικές εντυπώσεις, συνδυάζοντας το horror στοιχείο με το υπερηρωικό. Η πρεμιέρα της ταινίας είχε προγραμματιστεί για τον Απρίλιο του 2018, όμως διάφοροι λόγοι κράτησαν το project στάσιμο.

Ο πρώτος λόγος ήταν το τελικό αποτέλεσμα του σκηνοθέτη της ταινίας, Josh Boone, το οποίο δεν ενθουσίασε τους ιθύνοντες της Fox. Η κατάσταση αυτή προκάλεσε διαμάχες στα γυρίσματα, με αποτέλεσμα η ταινία να μείνει στο ράφι και να κινδυνεύει ακόμα και με ακύρωση. Ο δεύτερος λόγος είναι οι ανακατατάξεις στο πρόγραμμα των επερχόμενων ταινιών της Fox, που προκάλεσε η εξαγορά της από την Disney. Έχοντας πλέον τον απόλυτο έλεγχο, η Disney έδωσε εντολή για επαναληπτικά γυρίσματα και έτσι η ταινία αναμένεται τον Απρίλιο του 2020.

Το ”The New Mutants” βασίζεται στο ομώνυμο κόμικ των Chris Claremont και Bob McLeod, το οποίο αφηγείται τις περιπέτειες μιας ομάδας εφήβων μεταλλαγμένων μέχρι να γίνουν μέλη των X-men. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Anya Taylor-Joy (The Witch, Split), Maisie Williams (Game of Thrones) και Charlie Heaton (Stranger Things), οι οποίοι θα αναλάβουν τους ρόλους των Magik, Wolfsbane και Sam Guthrie αντίστοιχα.

Ελπίζουμε όλη αυτή η φασαρία να οδηγήσει σε ένα καλό τελικό αποτέλεσμα αλλά αν κρίνουμε από παρόμοιες κατάστασεις σε άλλες ταινίες, κάτι τέτοιο δείχνει ιδιαίτερα δύσκολο.