Το teaser του Aladdin μας δείχνει την πρώτη εικόνα του Τζίνι σκορπώντας απογοήτευση

0

Η Disney έδωσε στην δημοσιότητα ένα νέο teaser της live action μεταφοράς του Aladdin, αλλά μάλλον έπρεπε να φτιάξουν το CGI πρώτα. 

Μετά το MCU και το Star Wars η Disney έχει βαλθεί να μεταφέρει όλα τα κλασσικά της animation έργα σε μορφή live action. Η εμπορική επιτυχία των Jungle Book (2016) και Beauty and the Beast οδήγησε τα στούντιο και στην υλοποίηση των άλλων της μεγάλων ιδιοκτήσιων με τα Dumbo, Aladdin και Lion King να αναμένονται μες στο 2019 και την Disney να έχει μπει ζεστά στην διαδικασία της προώθησης.

Από όσα γνωρίζουμε σκηνοθέτης είναι ο Guy Ritchie (Snatch), το καστ απαρτίζεται κυρίως από ηθοποιούς αραβικής καταγωγής και ο Will Smith υποδύεται το Τζίνι, έναν ρόλο που έχουμε ταυτίσει με τον αείμνηστο Robin Williams. Και εδώ τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται άσχημα με τις πρώτες εικόνες του Will Smith ως Τζίνι να προκαλούν αρνητικά σχόλια λόγω του πολύ κακού CGI.

Είναι πραγματικό άξιο απορίας πως ένας κολοσσός σαν την Disney έδωσε το οκ για να δημοσιευτεί αυτό το teaser. Είναι προφανές ότι η επεξεργασία των ψηφιακών εφέ δεν έχει ολοκληρωθεί και μέχρι την πρεμιέρα της ταινίας σίγουρα θα είναι πιο βελτιωμένα, αλλά η εικόνα αυτή δεν είναι ότι καλύτερο για την προώθηση μιας από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες της χρονιάς.

Η πρεμιέρα του Aladdin στην Ελλάδα έχει οριστεί στις 23 Μαΐου και ελπίζουμε σε άμεση βελτίωση.