Το Swamp Thing αναδύεται στο πρώτο trailer της νέας σειράς της DC

0

Εδώ και ένα χρόνο είχε ανακοινωθεί από την DC μία νέα σειρά που θα βασιζόταν στον ”πράσινο” υπερήρωα της, από την streaming πλατφόρμα της. Με παραγωγό τον James Wan (Aquaman, The Conjuring), το Swamp Thing προοριζόταν να διευρύνει το τηλεοπτικό σύμπαν της DC, που απαρτίζεται μέχρι στιγμής από τα επιτυχημένα ”Titans” και ”Doom Patrol”.

Μέχρι χθες το μέλλον της σειράς φάνταζε δυσοίωνο. Τα ρεπορτάζ που κυκλοφορούσαν έκαναν λόγο για ακύρωση, λόγω δημιουργικών διαφορών μεταξύ των συντελεστών της. Η DC όμως διέψευσε πανηγυρικά τις φήμες, κοινοποιώντας το πρώτο trailer, το οποίο δείχνει την πρώτη εικόνα του Swamp Thing αλλά δεν φανερώνει κανένα σημείο της πλοκής.

Παρ’ όλο που δεν ανηκεί στους πιο γνωστούς υπερήρωες, αυτή θα είναι η τέταρτη μεταφορά του κόμικ, μετρώντας ήδη δύο υπέρ-cult ταινίες (η πρώτη μάλιστα από τον Wes Craven) και μία τηλεοπτική σειρά στις αρχές των 90ς. Την ίδια περίοδο μάλιστα είχε κυκλοφορήσει και μία animation μίνι-σειρά, χωρίς επιτυχία όμως.

Τα κόμιξ του Swamp Thing, από την άλλη, έχουν μακρά ιστορία από τις αρχές της δεκαετίας του 70 και γνώρισαν μεγάλη δημοφιλία όταν ανέλαβε τις ιστορίες του ήρωα ο Alan Moore, ο οποίος έκανε αυτό που ξέρει πολύ καλά, αποδομώντας τον χαρακτήρα και δίνοντάς του αέρα ανανέωσης. Το ίδιο ευελπιστεί να κάνει και η σειρά και εμείς θα είμαστε εκεί για να παρακολουθήσουμε αν όντως αξίζει ή όχι.

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 31 Μαΐου.