Το «Justice League Dark» γίνεται τηλεοπτική σειρά από το HBO

0

Η Bad Robot, η εταιρεία παραγωγής του JJ Abrams, θα αναλάβει την τηλεοπτική μεταφορά της σκοτεινής υπερηρωικής ομάδας της DC. 

Από τον Ιανουάριο υπήρχε έντονη φημολογία για συνεργασία της Warner Bros με τον JJ Abrams σχετικά με μια σειρά βασισμένη στην ομάδα των σκοτεινών υπερηρώων της DC. Τελικά οι φήμες αποδείχτηκαν αληθινές. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Variety, βρίσκεται ήδη στα σκαριά η πρώτη τηλεοπτική μεταφορά του ”Justice League Dark”, η οποία θα προβληθεί από το HBO Max, την streaming πλατφόρμα του HBO.

Δεν έχει διαρρεύσει κάποια πληροφορία αλλά όπως όλα δείχνουν η ιστορία της σειράς θα είναι αυτόνομη, χωρίς να συνδέεται με κάποιο προϋπάρχον σύμπαν, τηλεοπτικό ή κινηματογραφικό. Η υπερηρωική ομάδα αποτελείται από τους Constantine, Swamp Thing, Madame Xanadu, Deadman, Doctor Mist και άλλους.

Να θυμήσουμε ότι εδώ και χρόνια μια ταινία ”Justice League Dark” ήταν διακαής πόθος του Guillermo Del Toro, με το πρότζεκτ τελικά να μένει στον πάγο. To 2014 το NBC είχε προβάλλει μια solo σειρά ”Constantine”, η οποία δυστυχώς δεν κράτησε, αλλά τουλάχιστον μας σύστησε τον Matt Ryan, τον άνθρωπο που αποτέλεσε την ιδανική ενσάρκωση του αντιήρωα. Ο ίδιος επανέλαβε τον ρόλο σε εμφανίσεις του στο τηλεοπτικό σύμπαν του CW, καθώς και στην animated μεταφορά ”Constantine: City of Demons”.

Την ίδια μοίρα είχε και η σειρά ”Swamp Thing”, η οποία αν και άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις, δεν κατάφερε να συνεχιστεί. Στο animated σύμπαν η υπερηρωική ομάδα έχει ήδη μεταφερθεί με το ”Justice League Dark” του 2017και το sequel ”Justice League Dark: Apokolips War” έρχεται στις αρχές του Μαΐου.

Το HBO φαίνεται να ποντάρει πλέον στο υπερηρωικό είδος, με το πρόσφατο τηλεοπτικό sequel του θρυλικού ”Watchmen” να αφήνει ανάμεικτες εντυπώσεις. Το ”Justice League Dark” έχει όλα τα εφόδια για μια δυνατή υπερηρωική σειρά, έχοντας από πίσω τον JJ Abrams σε θέση παραγωγού και την ελευθερία που παρέχει το τηλεοπτικό δίκτυο του HBO.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here