Το «Hellraiser» γίνεται (και) σειρά απο το «HBO»

0

Ο Pinhead επιστρέφει μέσα από την πλατφόρμα του HBO.

Στη μικρή οθόνη για λογαριασμό του HBO μεταφέρεται το «Hellraiser». Σε σχετική ανακοίνωση του καναλιού αναφέρθηκε ότι θα είναι μια back to the roots προσέγγιση επικεντρωμένη στην μυθολογία του Clive Barker χωρίς να συνδέεται με το αντίστοιχο reboot που ετοιμάζει ο David Bruckner για λογαριασμό της Spyglass Media Group.

Ο David Gordon Green (Halloween) έχει αναλάβει την σκηνοθεσία του «πιλότου» και μερικών ακόμα επεισοδίων, ενώ τη συγγραφή και το σενάριο έχουν αναλάβει οι Michael Dougherty (Trick ‘r Treat, Krampus, Godzilla: King of the Monsters) και Mark Verheiden (“Battlestar Galactica,” “Heroes”)!»

Απ’ ό,τι φαίνεται οι λάτρεις του Hellraiser θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το αγαπημένο τους franchice εις διπλούν και πόσο μάλλον σε μια παραγωγή από το HBO όπου μας έχει καλομάθει ή κακομάθει, όπως το πάρει κανείς, στις ποιοτικές παράγωγες του.

Μένει να δούμε ποιά από αυτές τις δυο απόπειρες θα καρποφορήσει (;) και επιτέλους να δούμε ξανά τον Pinhead να προσφέρει αυτό που ξέρει πολύ καλά να κάνει: ατέλειωτο πόνο.

“what’s your pleasure sir”