Το υποψιαζόμασταν αλλά επιβεβαιώθηκε: Tο trailer του «Irishman» τα σπάει

To «Irishman» του Μάρτιν Σκορτσέζε, η πολυαναμενόμενη γκανγκστερική ταινια παραγωγής Netflix, θα είναι και το φιλμ που θα ανοίξει το 57ο Φεστιβάλ Νέας Υόρκης και πακέτο με την εν λόγω ανακοίνωση βγήκε και το πρώτο trailer της ταινίας.

Οι παλιοί γνώριμοι Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Αλ Πατσίνο και Τζο Πέσι καθορίζουν με τον πληθωρισμό τους το trailer ενώ παίρνουμε και μια πρώτη γεύση από τα εφέ που χρησιμοποιήθηκαν προκειμένου οι πρωταγωνιστές να μοιάζουν νεότεροι από την κανονική τους ηλικία.

Ο Σκορτσέζε παλεύει εδώ και πολλά χρόνια να γυρίσει το «Irishman», το οποίο αποτελεί μια διασκευή του βιβλίου του Τσαρλς Μπαντ, «I Heard You Paint Houses». Η ιστορία έχει να κανει με τον βετεράνο του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου Φρανκ «The Irishman» Σίραν, που στην ταινία «ζωντανεύει» ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, που μόλις επέστρεψε στις ΗΠΑ ανέλαβε περισσότερα από 25 χτυπήματα για τη μαφία. Βασικός του εργοδότης ήταν ο νονός της Πενσυλβάνια Ράσελ Μπαφαλίνο -ο Τζο Πέσι δηλαδή στην ταινία- ενώ ταυτόχρονα αποτελούσε το δεξί χέρι του θρυλικού συνδικαλιστή Τζίμι Χόφα, που στην ταινία υποδύεται ο Αλ Πατσίνο.

Η εξαφάνιση του Τζίμι Χόφα, ο οποίος είχε μπόλικα ντραραβέρια με την μαφία της εποχής, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια της αμερικάνικης, νεότερης ιστορίας, αν και οι εκτιμήσεις πως εκτελέστηκε από μαφιόζους και στη συνέχεια εξαφανίστηκε το πτώμα του, είναι μια από τις επικρατέστερες θεωρίες.

Προφανώς, τα χωράφια αυτών των εκτιμήσεων θα επιχειρήσει να διανύσει τo «Irishman», το οποίο θα κυκλοφορήσει τον προσεχή Οκτώβρη χωρίς ακόμα να έχει γίνει γνωστή η ακριβής ημερομηνία.

Δείτε το trailer: