Το σενάριο για το Star Trek του Quentin Tarantino είναι ολοκληρωμένο

0

Την είδηση επιβεβαίωσε ο ίδιος ο σκηνοθέτης σε συνέντευξη στο περιοδικό Empire. 

Το 2017 είχε βουίξει όλο το ίντερνετ ότι ο Quentin Tarantino ετοιμάζει μια δική του εκδοχή πάνω στο κλασσικό και πολυαγαπημένο Star Trek. Το νέο αυτό προκάλεσε σάλο στο διαδίκτυο, καθώς ήταν η πρώτη φορά που το όνομα του Αμερικάνου σκηνοθέτη φημολογούταν τόσο έντονα για ένα μεγάλο franchise. Ο ίδιος έχει δηλώσει κατά καιρούς ότι πρόκειται για μία από τις αγαπημένες του σειρές, αλλά κανείς δεν περίμενε ότι πράγματι θα ασχολιόταν ποτέ με κάτι άλλο, πέρα από τις προσωπικές του ιδέες.

Στην συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Empire για την προώθηση της νέας του ταινίας, ”Once Upon A Time In Hollywood”, o Tarantino ρωτήθηκε για το φημολογούμενο πρότζεκτ και η απάντησή του ήταν ξεκάθαρη:

”Υπάρχει ήδη το σενάριο, το οποίο πρέπει να επεξεργαστώ, αλλά δεν έχω καταφέρει να το κάνω ακόμα.”

Και επειδή όλοι γνωρίζουμε ότι Tarantino χωρίς βία δεν υφίσταται, στην συνέχεια πρόσθεσε:

”Ω ναι! Θα είναι R-Rated ταινία. Αν το κάνω, θα είναι R-Rated.”

Δεν είναι ακόμα σίγουρο αν θα βρίσκεται πίσω από την κάμερα, αλλά είναι δεδομένη η συμμετοχή του τουλάχιστον ως παραγωγός. Υπενθυμίζουμε ότι πρόκειται ουσιαστικά για μία καινούργια ιδέα του Tarantino πάνω στο δημοφιλές franchise, η οποία έψησε τον JJ Abrams και στην συνέχεια οι δυό τους ανέθεσαν στον Mark L. Smith (The Revenant) την υλοποίηση του σεναρίου.

Αν γίνει πραγματικότητα, ετοιμαστείτε για διαστημικές περιπέτειες υπό τους funk ήχους του ”Jungle Boogie”.