Το νέο trailer του Pet Sematary είναι γεμάτο spoilers

0

Κυκλοφόρησε το δεύτερο trailer για την εκ νέου μεταφορά του κλασσικού βιβλίου του Stephen King, το οποίο μάλλον δείχνει πάρα πολλά. 

Ζούμε την περίοδο της νοσταλγικής αναβίωσης της ποπ κουλτούρας των προηγούμενων δεκαετιών. Ο Stephen King ως αναπόσπαστο κομμάτι της δεν γινόταν να γλιτώσει από την τάση αυτή. Με οδηγό την τεράστια επιτυχία του It, τα μεγάλα studios προσπαθούν να μεταφέρουν όλες τις γνωστές επιτυχίες του βασιλιά της μοντέρνας horror λογοτεχνίας με σκοπό το εύκολο κέρδος.

Το Pet Sematary είχε μεταφερθεί στο σινεμά το 1989 αποσπώντας μέτριες κριτικές αλλά κέρδισε ένα cult στάτους με το soundtrack της να παίζει καταλυτικό ρόλο. Το κακό sequel που κυκλοφόρησε το 1992 ήταν αρκετό για να τελειώσει το franchise και έκτοτε κανείς δεν ασχολήθηκε περαιτέρω. Μετά όμως την επιτυχία των μεταφορών των έργων του King σε σινεμά και τηλεόραση το ενδιαφέρον για μία νέα μεταφορά ανανεώθηκε με τους Kevin Kolsch και Dennis Wildmyer (Scream TV Series) να αναλαμβάνουν την σκηνοθεσία.

Το πρώτο trailer έδειχνε μια ιδιαίτερη σκοτεινή και τρομακτική εκδοχή της ιστορίας αφήνοντας θετικές εντυπώσεις. Το δεύτερο που δημοσιεύτηκε σήμερα έχει όλα τα στοιχεία του πρώτου, κάνοντας όμως το λάθος να φανερώσει και αρκετά σημεία της πλοκής, τα οποία δεν χρειάζοταν να δούμε. Σας παρουσιάζουμε λοιπόν το trailer αλλά να ξέρετε ότι σας προειδοποιήσαμε.