Το επόμενο Star Wars θα αποτελέσει το τέλος των Skywalker

0

O Oscar Isaak μιλώντας στο ”Tonight Show” για την καινούργια ταινία του ”Triple Frontier”, δήλωσε ότι το επεισόδιο 9 του Star Wars θα σημάνει και το τέλος της ιστορίας της οικογένειας Skywalker. 

Από το 1977 μέχρι σήμερα το Star Wars αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ποπ κουλτούρας με εκατομμύρια οπαδούς, γαλουχώντας ολόκληρες γενιές. Αν και διαγαλαξιακή ιστορία, ο πυρήνας ήταν πάντα η οικογένεια Skywalker. Από τον Luke, την Leia, τον Anakin (και μετέπειτα Darth Vader) εώς τον Kylo Ren, οι Skywalkers ήταν το επίκεντρο των οχτώ επεισοδίων της διαστημικής εποποιίας.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Oscar Isaac που υποδύεται τον ξεροκέφαλο πιλότο Poe Dameron στις δύο τελευταίες ταινίες, το επεισόδιο 9 θα είναι και το τέλος της ιστορίας των Skywalker. Όπως είπε συγκεκριμένα:

”Είναι το τέλος της ιστορίας των Skywalker. Εννιά ιστορίες. Αυτή είναι η αποκορύφωσή τους. Νομίζω ότι αυτό που έκανε ο JJ (Abrams) και όλη η ομάδα της Lucasfilm τελειώνει ιδανικά την ιστορία. Είναι επίσης ξεχωριστό και για μας γιατί θα μάθετε περισσότερα για αυτούς τους χαρακτήρες.”

Ο ηθοποιός επιβεβαιώνει τις φήμες που ακούγονταν χρόνια για το τέλος της πιο διάσημης οικογένειας στον γαλαξία, πράγμα που είχε ήδη φανεί και από το αμφιλεγόμενο Last Jedi. Ένα τεράστιο κεφάλαιο λοιπόν θα κλείσει με το επερχόμενο επεισόδιο 9 και μένει τώρα να δούμε τι κατεύθυνση σκοπεύουν πάρουν οι επόμενες ταινίες.