Τα αδέρφια Russo κάνουν έκκληση στο κοινό για αποφυγή spoilers

0

‘Ενα 5λεπτο βίντεο με αποσπάσματα από το Avengers: Endgame ήταν αρκετό για να προκαλέσει πανικό στους συντελεστές της ταινίας. 

Είναι γνωστή η άκρα μυστικότητα που περιβάλλει πολυαναμενόμενες ταινίες της Disney, με την εταιρεία να έχει δοκιμάσει ακραίους τρόπους, ώστε να μην διαρρεύσει κανένα spoiler πριν την επίσημη πρεμιέρα των μεγάλων franchises της. Η νέα ταινία των Avengers είναι ίσως το κινηματογραφικό γεγονός της χρονιάς και η Disney έχει κάνει τα πάντα για να μην μαθευτεί τίποτα, όπως το γύρισμα πολλών εναλλακτικών σκηνών τέλους ή να μην δίνουν το σενάριο σε ηθοποιούς της ταινίας, όπως έγινε με τον συνήθως επιρρεπή στα spoilers, Tom Holland.

Όμως όσα μέτρα και αν πάρθηκαν, η αναμονή για την ταινία είναι τόσο μεγάλη που τελικά δεν μπόρεσε να περάσει άθικτη από spoilers. Μόλις χθες διέρρευσε στο internet ένα βίντεο 5 λεπτών από μία πρώιμη προβολή του Avengers: Endgame που περιλαμβάνει σημαντικές σκηνές από την ταινία. Στην αρχή υπήρχε αμφισβήτηση για την αυθεντικότητα του υλικού, όμως παίρνοντας υπόψη το ποστ των αδερφών Russo, μάλλον πρόκειται για αληθινά πλάνα.

 

Οι σκηνοθέτες της ταινίας κοινοποίησαν ένα γράμμα, με το οποίο κάνουν έκκληση σ’ όσους έχουν δει ή διαβάσει τα spoilers, να τα κρατήσουν για τον εαυτό τους και να μην χαλάσουν την έκπληξη στους υπόλοιπους που θέλουν να πάνε ”καθαροί” στους κινηματογράφους.

Μία βδομάδα σχεδόν πριν την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας της χρονιάς είναι όντως κρίμα να χαλάσει η εμπειρία της έκπληξης. Από την άλλη, αν δεν κρατιέστε καθόλου, μπορείτε να μπείτε σε αυτό το link με δική σας ευθύνη. Εμείς πάντως δεν μπήκαμε.