Τέλος από το Netflix τα Jessica Jones και Punisher

0

Όπως αναμενόταν, το Netflix ακύρωσε και επίσημα και τις δύο εναπομείναντες σειρές της Marvel που πρόβαλλε. 

Το υπερηρωικό σύμπαν του Netflix δεν υφίσταται και επίσημα. Μετά την αρχική ακύρωση των Daredevil, Luke Cage και Iron Fist, πήραν σειρά και οι τελευταίες σειρές που απέμεναν από αυτό. Στο πλαίσιο του τέλους της συνεργασίας τους η Disney αποσύρει σταδιακά τις σειρές της από το Netflix, έχοντας στα σκαριά την δικιά της streaming πλατφόρμα με τίτλο Disney+, μέσω της οποίας θα προβάλλει τους τίτλους της.

Ακόμα δεν είναι γνωστό αν οι σειρές θα ακυρωθούν δια παντός ή αν θα συνεχιστούν να προβάλλονται σε άλλη πλατφόρμα, με το Hulu να δείχνει ενδιαφέρον για τα δικαιώματά τους. Η Disney ετοιμάζει ήδη σειρές από τα σύμπαντα της Marvel και του Star Wars αλλά ακόμα κρατάει κρυφά τα χαρτιά της, όσον αφορά το πιο ενήλικο τηλεοπτικό σύμπαν του Netflix.

Τα νέα έρχονται μόλις λίγο καιρό μετά την δεύτερη σεζόν του Punisher με το Netflix να προβάλλει την 3η σεζόν της Jessica Jones, η οποία αναμένεται μες στην χρονιά. Δεδομένης της επιτυχίας των σειρών, κρατάμε μικρό καλάθι για το αν θα τελειώσουν οριστικά και μες στους επόμενους μήνες θα αναμένουμε περισσότερα για την τύχη τους, ευελπιστώντας ότι θα συνεχίσουν να προβάλλονται μέσω κάποιας άλλης πλατφόρμας.