Στην νέα animated ταινία Batman, η μοίρα του Jason Todd είναι στα χέρια σου (trailer)

0

Το θρυλικό ”A Death in the Family” αποκτάει διαδραστική animated μεταφορά και σε καθιστά υπεύθυνο για την ζωή (ή τον θάνατο) του Robin. 

Η πανδημία του κορονοϊού μπορεί να οδήγησε στην αναβολή των κινηματογραφικών ταινιών αλλά ευτυχώς δεν ισχύει το ίδιο για τις animation ταινίες. Το τμήμα animation της DC είναι εξαιρετικά πολυάσχολο τον τελευταίο καιρό. Μετά το άκρως επιτυχημένο ”Justice League Dark: Apokolips War”, το οποίο σήμανε το τέλος του ενιαίου σύμπαντος που είχε στηθεί και την δημιουργία ενός νέου, η DC έχει ήδη στα σκαριά δύο animated ταινίες, το ”Superman: The Man of Tomorrow” και ”Deathstroke: Knights and Dragons” μέσα στο καλοκαίρι. Τώρα έρχεται να προστεθεί και μια νέα animated ταινία Batman, η οποία θα ακολουθεί ένα από τα πιο διάσημα κόμικ του Σκοτεινού Ιππότη.

Βασισμένο στην ομώνυμη ιστορία του 1988, το ”A Death in the Family” θα αποτελεί prequel του ”Batman: Under the Red Hood”, μιας από τις καλύτερες animated μεταφορές της DC. Στο διαβόητο κόμικ, ο Jason Todd βρίσκει τον θάνατό του από τον Joker και στην συνέχεια επιστρέφει στην ζωή, υιοθετώντας την περσόνα του Red Hood, ενός ανελέητου μασκοφόρου, με μοναδικό στόχο την εκδίκηση.

Το κόμικ έγραψε ιστορία καθώς οι αναγνώστες ήταν αυτοί που αποφάσισαν για την μοίρα του Robin, καταδικάζοντας τον σε έναν βίαιο θάνατο από τα χέρια του Joker. Η animated μεταφορά θα ακολουθήσει την ίδια τακτική, μέσω διαδραστικών επιλογών, αφήνοντας τους θεατές να αποφασίσουν για την κατάληξη της ιστορίας. Αντίστοιχη προσπάθεια είχαμε δει στην ταινία του δυστοπικού Black Mirror, ”Bandersnatch”, η οποία είχε προκαλέσει ανάμεικτες αντιδράσεις.

Το ”A Death in the Family” αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μες στο φθινόπωρο. Απολαύστε το trailer: