Στην λίστα των αχρείαστων remakes προστίθεται το «The Others»

0

Ένα από τα καλύτερα horror της δεκαετίας των 00ς γίνεται remake και αναρωτιόμαστε ποτέ θα σταματήσει επιτέλους αυτή η μόδα.

Το ”The Others”, μία από τις κορυφαίες ταινίες τρόμου των τελευταίων είκοσι ετών, θα αποκτήσει νέα μεταφορά, σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline. Την παραγωγή έχει αναλάβει η Universal από κοινού με την Sentient, ύστερα από έντονη δικαστική διαμάχη της τελευταίας για τα δικαιώματα της ταινίας.

Η πρωτότυπη ταινία είχε κυκλοφορήσει το 2001 με την Nicole Kidman στον πρωταγωνιστικό ρόλο και αποτελεί ένα horror διαμάντι της εποχής. Η ταινία προκάλεσε σάλο αντίστοιχο με αυτόν της Έκτης Αίσθησης, κυρίως λόγω του ιδιοφυούς φινάλε του. Το ”The Others” έσπασε τα ταμεία, απέσπασε διθυραμβικές κριτικές και μέχρι και σήμερα μνημονεύεται για τις ανατριχίλες που σκόρπισε σε μια ολόκληρη γενιά.

Είναι κρίμα να συνεχίζεται αυτή η κατάσταση με τα remakes, ειδικότερα σε ταινίες που είναι τόσο ξεχωριστές όπως το ”The Others”. Δεν θέλουμε να είμαστε απαισιόδοξοι αλλά το βλέπουμε να πηγαίνει άπατο.