Πορωτικό σενάριο για «Batman Beyond» με Μάικλ Κίτον!

Ενώ όλη η επικαιρότητα αναφορικά με το κινηματογραφικό μέλλον της DC μονοπωλείται από το ενδεχόμενο της επιστροφής του Μάικλ Κίτον στον ρόλο του Μπάτμαν, άλλο ένα νέο, σχετικό με αυτό, έκανε την εμφάνισή του στην αμερικάνικη ειδησεογραφία, που ασχολείται με τέτοιου τύπου νέα. Συγκεκριμένα, εκτός από την εμφάνισή του στην ταινία «Flash» (η πλοκή της οποίας αναμένεται να είναι μια ελεύθερη μεταφορά του διάσημου «Flashpoint Paradox»), ο Κίτον δεν αποκλείεται να πρωταγωνιστήσει και σε μια live action μεταφορά του «Batman Beyond» από το HBO Max.

Για όσους δεν γνωρίζουν περί τίνος πρόκειται, το «Batman Beyond» είναι μια ιστορία σύμφωνα με την οποία ο γερασμένος Μπάτμαν δίνει το «χρίσμα» του σε έναν νεότερο διάδοχό του, τον Τέρι Μακ Γκίνις, ο οποίος αντιμετωπίζει τον εξίσου γερασμένο αντίπαλο του Σκοτεινού Ιππότη, τον Τζόκερ. Το «Batman Beyond» έχει υπάρξει animated ταινία το 1999 και στη συνέχεια, animated σειρά με δυο σεζόν. Η live action μεταφορά της με τον Μάικλ Κίτον στον ρόλο του γερασμένου και αποσυρμένου Μπάτμαν αποτελεί φαντασίωση μεγατόνων για άπειρους φαν του «Νυχτερίδα» τα τελευταία χρόνια, που ο πρωταγωνιστής των Μπάτμαν ταινιών του Τιμ Μπάρτον έχει περάσει τα 60.

Οι πληροφορίες μάλιστα που επικαλούνται τα ΜΜΕ των ΗΠΑ δεν μένουν απλά στην ενημέρωση πως ο Μάικλ Κίτον συζητάει να επιστρέψει ως Μπάτμαν και στην live action μεταφορά του «Batman Beyond» αλλά και πως την σκηνοθεσία της ταινίας για λογαριασμό του HBO Max θα αναλάβει ο Τιμ Μπάρτον! Θα πρόκειται φυσικά για ένα κοσμοϊστορικό reunion ανάμεσα στους δυο ανθρώπους που ηγήθηκαν των ιστορικών «Batman» του 1989 και «Batman Returns» του 1992. Οι ίδιες φήμες μάλιστα θέλουν τον Τζόνι Ντεπ να βρίσκεται στο μυαλό των ιθυνόντων ως υποψήφιος Τζόκερ…

Καλό είναι να κρατάμε μικρό καλάθι απέναντι σε τόσο «βαριές» φήμες αλλά η αλήθεια είναι πως αν όλα αυτά πράγματι επισημοποιηθούν, θα βρεθούμε σε τρελές πρίζες.