Ο Tommy Wiseau επιστρέφει και τα βάζει με καρχαρίες

0

Η νέα ταινία της ιδιοφυίας που ακούει στο όνομα Tommy Wiseau λέγεται Big Shark και το trailer μας δίνει ακριβώς αυτό που περιμέναμε.

Όσοι θέλατε ένα sequel του The Room δεν πρόκειται να απογοητευτείτε καθώς πρόκειται για ένα The Room αλλά με καρχαρίες. Μετά την μεγάλη επιτυχία του The Disaster Artist, το οποίο επανέφερε στο προσκήνιο την πιο cult φιγούρα του Hollywood, ο Wiseau επέστρεψε στις ταινίες μαζί με τον επιστήθιο φίλο του Greg Sestero με το Best Friends: Volume 1, το οποίο δεν πήρε και τόσο κακές κριτικές. Έτσι λοιπόν το δίδυμο αποφάσισε να γυρίσει στο μοτίβο που το έκανε διάσημο με το The Big Shark και τον Tommy Wiseau να αναλαμβάνει την σκηνοθεσία.

Η ιστορία αφορά τρεις πυροσβέστες και την προσπάθειά τους να σταματήσουν έναν φονικό καρχαρία ύστερα από μια πλημμύρα στην Νέα Ορλεάνη. Το trailer δεν δείχνει πολλά αλλά είναι αρκετά για να μας πείσουν για το εγχείρημα κλείνοντας με άλλο ένα ερμηνευτικό ρεσιτάλ από τον αγαπημένο Wiseau. Το CGI κάνει ταινίες τύπου Sharknado να φαντάζουν Avatar μπροστά του αλλά η αλήθεια είναι ότι μία καλή παραγωγή θα μας ξένιζε.

Η ταινία αναμένεται τον Σεπτέμβριο του 2019 και εμείς περιμένουμε με ανυπομονησία το νέο πόνημα του cult ήρωα της καρδιάς μας.