Ο Sylvester Stallone θέλει να φτιάξει σειρά «Cobra»

0

Ο αγαπημένος ηθόποιος δήλωσε την επιθυμία του να συνεχίσει τις περιπέτειες του cult 80ς χαρακτήρα του, Marion Cobretti. 

Ο Stallone θα μείνει για πάντα στην κινηματογραφική ιστορία, έχοντας υποδυθεί δύο από τους πιο διάσημους ήρωες της ποπ κουλτούρας. Αναφερόμαστε φυσικά στον θρυλικό μποξέρ Rocky και στον υπερηρωικό στρατιώτη John Rambo. Μετά τους δύο αυτούς χαρακτήρες είναι γενική αλήθεια ότι ο πιο δημοφιλής ήρωας που έχει συνδεθεί, είναι ο Marion Cobretti, πρωταγωνιστής της cult ταινίας δράσης «Cobra».

Το Cobra έκανε πρεμιέρα το 1986, σημειώνοντας μεγάλη εισπρακτική επιτυχία, γεγονός αναμενόμενο δεδομένης της τεράστιας δημοφιλίας του ηθοποιού εκείνη την εποχή. Παρά όμως την επιτυχία της ταινίας, η δημιουργία ενός franchise δεν ευδοκίμησε.

Κατά την διάρκεια ερωτήσεων που του υποβλήθηκαν στο φεστιβάλ των Καννών, ο Stallone αναφέρθηκε στην κλασσική ταινία του και μάλιστα φανέρωσε τα μελλοντικά του πλάνα σχετικά με αυτή.

”Η ιδέα ήταν αυτή: Πως θα ήταν αν ο Bruce Springsteen είχε όπλο; Μία μείξη ροκ εν ρολ και δράματος. Θα έπρεπε να έχει γίνει franchise γιατί ο χαρακτήρας ήταν τόσο κουλ. Και το κατέστρεψα. Η προσωπική μου ζωή μπήκε στην μέση. Αλλά προσπαθούμε να το επαναφέρουμε σαν streaming σειρά. Μπορεί να έχω φύγει πλέον αλλά η ιδέα είναι ακόμα καλή.”

Ο Stallone προφανώς αναφέρθηκε στον θυελλώδη γάμο του με την συμπρωταγωνίστρια του στην ταινία, την Brigitte Nielsen, ο οποίος έληξε άδοξα έναν χρόνο μετά την ταινία.

Γενικά έχει κουράσει η φάση με την αναβίωση κλασσικών 80ς τίτλων, αλλά η προοπτική να ακούσουμε ξανά ατάκες όπως ”you ‘re a disease and i am the cure” μας ψήνει ως έναν βαθμό.