Ο Robert Downey Jr επιστρέφει στον ρόλο του Iron Man

0

Μπορεί να έκανε την υπέρτατη θυσία στο Avengers: Endgame, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει η παρουσία του.

Υπάρχουν κάποια πράγματα στον κόσμο που είναι δεδομένα. Η Γη είναι στρογγυλή, ο χρόνος είναι σχετικός και ο Robert Downey Jr ως Iron Man είναι το πιο επιτυχημένο κάστινγκ υπερήρωα στο σινεμά. Ύστερα από 11 χρονιά συνεχούς παρουσίας ως το πρωτοπαλίκαρο της Marvel, το Avengers: Endgame έμελλε να είναι το κύκνειο άσμα του ιδιοφυούς πολυεκατομμυριούχου Tony Stark, έπειτα από την πιο επική μάχη που μας πρόσφερε το MCU.

Όπως και στα κόμιξ όμως, έτσι και στον κινηματογράφο κανένας ήρωας τέτοιου βεληνεκούς δεν χάνεται για πάντα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του We Got This Covered, η Marvel ψάχνει τρόπους να επαναφέρει τον πιο διάσημο υπερήρωα της μέσα από το Disney+, την νέα streaming πλατφόρμα της που θα ανοίξει τον Νοέμβριο. Συγκεκριμένα υπάρχουν πλάνα για μία σειρά Ironheart και για όσους δεν γνωρίζουν τον χαρακτήρα, πρόκειται για την Riri Williams, μία μαύρη υπερηρωίδα, η οποία παίρνει την θέση του Tony Stark με το όνομα Ironheart, συνεχίζοντας το υπερηρωικό του έργο. Οι φήμες κάνουν λόγο για την επιστροφή του Downey Jr ως μέντορας της Riri, δίνοντας την φωνή του στην νέα τεχνητή νοημοσύνη, που αντικαθιστά τον JARVIS.

Ο ίδιος ο ηθοποιός είχε εκφράσει την επιθυμία του για την ένταξη του χαρακτήρα στο MCU σε ένα πρόσφατο γκαλά μαζί με την συγγραφέα της Ironheart, φουντώνοντας ακόμα περισσότερο τις φήμες που κυκλοφορούν.

Η αλήθεια είναι ότι μία τέτοια προοπτική φαίνεται αρκετά ενδιαφέρουσα και παρέα με τις υπόλοιπες υπερηρωικές σειρές που ανακοίνωσε η Marvel, ο χαρακτήρας της Ironheart θα αποτελέσει μία δυνατή προσθήκη, διατηρώντας την κληρονομιά του Iron Man, με την φωνή του Robert Downey Jr να είναι από μόνη της ένας βασικός παράγοντας για να την δούμε. Μέχρι τότε ας ξαναθυμηθούμε την πιο επική στιγμή του Tony Stark με λίγο Black Sabbath.