Ο Pennywise επιστρέφει στο ανατριχιαστικό trailer του It: Chapter 2

0

5 μήνες πριν την επίσημη πρεμιέρα της συνέχειας του It, η Warner κυκλοφόρησε το πρώτο trailer σκορπώντας ανατριχίλες. 

Το πρώτο μέρος του It έκανε πάταγο το 2017, καταφέρνωντας να γίνει η πιο εμπορική ταινία τρόμου όλων των εποχών. Η ταινία επικεντρωνόταν στο πρώτο μισό της ιστορίας του μυθιστορήματος του Stephen King, με την παρέα του Loser’s Club να έρχεται αντιμέτωπη με την διαβολική οντότητα του Pennywise. Στο δεύτερο μέρος οι ενήλικες πλέον χαρακτήρες της πρώτης ταινίας θα επιστρέψουν στην μικρή πόλη του Ντέρι για να αναμετρηθούν ξανά με το κακό που τους στιγμάτισε.

Το trailer ξεκινάει με την Jessica Chastain, η οποία υποδύεται την ενήλικη Beverly Marsh, να επιστρέφει μετά από χρόνια στο σπίτι της. Εκεί την υποδέχεται μία ευγενική γριούλα, η οποία τελικά δεν είναι αυτό που φαίνεται. Στην συνέχεια βλέπουμε διάσπαρτες σκηνές από  τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές και φυσικά τον Pennywise, με το πρώτο δείγμα να μας προετοιμάζει για μία ιδιαίτερα αιματηρή ταινία.

Ο Bill Skarsgard επιστρέφει στον ρόλο του σατανικού κλόουν, με τους James Mc Avoy, Jessica Chastain, Bill Hader, Isaiah Mustafa, Jay Ryan, James Ransone και Andy Bean να ενσαρκώνουν τις ενήλικες εκδοχές των πιτσιρικιών του Loser’s Club. Οι πρωταγωνιστές της πρώτης ταινίας κάνουν ξανά την εμφάνισή τους σε σκηνές flashback.

Το It: Chapter 2 θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Σεπτεμβρίου στους ελληνικούς κινηματογράφους.