Ο Michael Myers θα επιστρέψει το 2020 και το 2021

0

Με δύο διαδοχικές ταινίες θα ολοκληρωθεί το νέο saga των ταινιών Halloween.

Το τελευταίο Halloween αποτέλεσε ευχάριστη έκπληξη για μεγάλο μέρος των οπαδών του τρόμου και της ιστορικής πρώτης ταινίας του John Carpenter. Παρά τις αδυναμίες του, κατάφερε να είναι ταυτόχρονα το καλύτερο sequel του τεράστιου αυτού franchise, να αναβιώσει πετυχημένα τον θρύλο ενός από τους πιο διάσημους κινηματογραφικούς serial killers και να δώσει μία νέα πνοή στο κορεσμένο είδος του slasher/horror.

Μετά την επιτυχία της ταινίας είχε γίνει ήδη γνωστό ότι θα γυριστούν δύο sequels και μόλις σήμερα βγήκαν στην επιφάνεια οι πρώτες επίσημες πληροφορίες δια στόματος του Carpenter. Στις 15 Οκτωβρίου του 2020 θα κυκλοφορήσει το πρώτο μέρος με τίτλο ”Halloween Kills” και το δεύτερο, με τίτλο ”Halloween Ends” να έρχεται ένα χρόνο μετά, στις 16 Οκτωβρίου του 2021.

Μαζί με τον Michael Myers θα επιστρέψει και η Jamie Lee Curtis ως Laurie Strode και ο David Gordon Green θα αναλάβει την σκηνοθεσία και των δύο ταινιών. Φυσικά ο ίδιος ο Carpenter θα είναι παραγωγός και αναμένεται να ντύσει μουσικά τα δύο επερχόμενα sequels, οπότε είμαστε σίγουροι για άλλα δύο επικά soundtracks.

Γενικά θέλουμε να κρατάμε μικρό καλάθι αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στους συντελεστές ότι θα βρουν την ιδανική φόρμουλα για να ολοκληρώσουν ιδανικά την ιστορία του Michael Myers.