Ο Mel Gibson συγκροτεί την δικιά του «Άγρια Συμμορία»

0

Ο αμφιλεγόμενος σκηνοθέτης θα αναλάβει το remake του κλασσικού western του Sam Peckinpah και έχει ήδη βρει τους υποψήφιους πρωταγωνιστές του. 

Τον Σεπτέμρη του 2018 είχε ανακοινωθεί ότι το ”The Wild Bunch”, ένα από τα πιο διάσημα westerns όλων των εποχών, θα γινόταν remake, χωρίς όμως περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από αυτό και έκτοτε η είδηση αυτή είχε περάσει στην αφάνεια. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Deadline, η παραγωγή της ταινίας θα ξεκινήσει σύντομα, γνωστοποιώντας το όνομα του σκηνοθέτη και την λίστα των υποψήφιων πρωταγωνιστών.

Ο Mel Gibson θα βρίσκεται στην σκηνοθετική καρέκλα, έχοντας πλέον επιστρέψει οριστικά στην επικαιρότητα, έπειτα από την πολυετή απουσία του από τα καλλιτεχνικά δρώμενα, εξαιτίας των περίφημων αντισημιτικών δηλώσεών του. Ο ίδιος φέρεται να έχει επιλέξει την βασική τριάδα των πρωταγωνιστών, η οποία απαρτίζεται από τους Michael Fassbender (X-men: First Class), Jamie Foxx (Ray, Collateral) και Peter Dinklage (Game of Thrones).

Η πρωτότυπη ταινία αφορά την ιστορία μίας γερασμένης συμμορίας παρανόμων, η οποία μαζεύεται μετά από χρόνια για να φέρει εις πέρας ένα τελευταίο μεγάλο κόλπο. Θεωρείται ένα από τα καλύτερα westerns στην ιστορία του κινηματογράφου, κερδίζοντας 2 Όσκαρ και είχε προκαλέσει σάλο όταν προβλήθηκε, εξαιτίας της υπέρμετρης βίας που απεικόνιζε.

Δεν έχουν δημοσιευτεί λεπτομέρειες σχετικά με την πρεμιέρα της ταινίας, με τις φήμες να κάνουν λόγο για το καλοκαίρι ή το φθινόπωρο του 2020. Πρόκειται για ένα μεγάλο στοίχημα για τον πάλαι πρώταγωνιστή του «Φονικού Όπλου», ο οποίος έχει αποδείξει ότι μπορεί να χειριστεί αποτελεσματικά μεγάλες παραγωγές και να δώσει το δικό του στίγμα στην κλασσική ταινία.