Ο Luke Skywalker αποχαιρετά το σύμπαν του Star Wars με μια συγκινητική επιστολή

0

Το γράμμα του αγαπημένου ηθοποιού είναι διαθέσιμο στο boxset του Skywalker Saga. 

Το ”The Rise of Skywalker” αποτέλεσε ένα αμφιλεγόμενο κεφάλαιο του franchise του Star Wars, διχάζοντας τους οπαδούς για άλλη μια φορά. Η ταινία έριξε την αυλαία στην ιστορία της οικογένειας Skywalker, η οποία διήρκησε για 9 ταινίες, και πλέον ανοίγει ο δρόμος για την δημιουργία νέων ιστοριών από το τεράστιο αυτό σύμπαν.

Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε ένα boxset με τίτλο ”The Skywalker Saga”, το οποίο περιλαμβάνει όλες τις ταινίες του franchise μαζί με έξτρα υλικό από γυρίσματα και συνεντεύξεις των συντελεστών. Επίσης κάθε κόπια θα συμπεριλαμβάνει και μια ευχάριστη έκπληξη για τους οπαδούς. Πρόκειται για ένα γράμμα από τον άνθρωπο που υποδύθηκε τον Luke Skywalker, τον Mark Hamill, με το οποίο αποχαιρετά τον ρόλο του από το σύμπαν του Star Wars.

Στο γράμμα ο ηθοποιός μας πάει πίσω στις αρχές του franchise και κάνει ειδική αναφορά στην αείμνηστη Carrie Fisher και τον George Lucas, πριν καταλήξει να γίνει ένα από τα διασημότερα franchises στην ιστορία του κινηματογράφου. Στο τέλος ευχαριστεί τους οπαδούς και δίνει την ευλογία του στις μελλοντικές περιπέτειες που θα βγουν.

Είτε μας άρεσε, είτε όχι, η ιστορία των Skywalker αποτελεί και επίσημα παρελθόν. Χαρακτήρες όπως ο Luke, o Han Solo, η Leia, o Darth Vader και οι υπόλοιποι που χτίσαν τον μύθο του Star Wars έχουν περάσει πλεόν στην σύγχρονη μυθολογία και είναι επιτέλους ο καιρός το σύμπαν αυτό να προχωρήσει προς νέα μονοπάτια.

Ήδη το ”The Mandalorian” αποτέλεσε μια ευχάριστη προσθήκη στο σύμπαν με την δεύτερη σεζόν να βρίσκεται καθοδόν και βρίσκεται στα σκαριά και μια νέα σειρά βασισμένη στον Obi Wan Kenobi, με τον Ewan McGregor να επιστρέφει στον ρόλο. Νέες τριλογίες ετοιμάζονται από καταξιωμένους δημιουργούς, ανοίγοντας τον δρόμο σε νέες περιπέτειες και νέοι ήρωες θα συνεχίσουν την κληρονομιά που άφησαν οι προηγούμενοι.

Είτε με τις καλές, είτε με τις κακές του στιγμές ένα πράγμα είναι σίγουρο. Το Star Wars δεν πρόκειται να τελειώσει. May the Force be with us.